2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک

791 بازدید | 27 پست

وای من الان هم تو نینی سایت بودم هم داشتم تی وی میدیدم شبکه هارو رد کردم رو یکی گذاشتم تو نینی سایت داشتم میچرخیدم یهو ی فیلم ترسناک اومدددد صحنه بدی بود من با اینک خیلی ترسو نیست اشکم دراومده  کسیم نیست چ اشتباهی کردم😢😢😢😢😢😢😢

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

اسمش چی بود؟؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش چی بود؟؟

نمیدونم هنگ کرده بودم دقت نکردم😢😢😢

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

احضار ۳ اومده من میخوام ببینم شوهرم‌میگه من راضی نیستم🤦‍♀️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
منم فیلم ترسناک جلومه تا صبح نگاش میکنم  منظورم کتاب عربیمه فردا امتحان دارم لامصب ...

وای عربــــــــی😤😤😤😤😤😤

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
منم فیلم ترسناک جلومه تا صبح نگاش میکنم  منظورم کتاب عربیمه فردا امتحان دارم لامصب ...

😢😢😢😢😢😢😢وای اینم بده

چرا راضی نیست؟مگه روت تاثیر بد داره😂

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

من همسرم باشن میبینم چون میدونم تو اتاقشه بالاخره هست اما الان چی😢😢😢

اون کوفتی چندشه سادیسمیه فیلمای جنی خیلی ترسناکن 😟

بسم الله الرحمن الرحیم😢😢😢