2789

من ازونام ک سر هیچ و پوچ همیشه بلاک میشم و واسه کلی استوری هاید میکنن منو

بعد ن ادم فضولیم ن حسود

نمیدونم قیافم شاید شبیه جاسوساس😂

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ازونام ک سر هیچ و پوچ همیشه بلاک میشم و واسه کلی استوری هاید میکنن منو بعد ن ادم فضولیم ن حسود ...

منم همینم😂😂

زیاد مثبت نیستی؟؟

مثلا من به بچه مثبت فامیل معروفم دوستامم از بس ننه بازی براشون درمیاوردم که فلان عکست بازه نزار وو...کلا استوریشونو از من پنهان میکنن

چند تایی از فامیلم بی هیچ دلیلی بلاکم کردن نه فالوورم بودن نه بودم نه حرفی نمیدونم چشونه عقده ایا مثلا فک میکنن اینطوری اینستاشون رو نمیشهه😂😂😂😂

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
منم همینم😂😂 زیاد مثبت نیستی؟؟ مثلا من به بچه مثبت فامیل معروفم دوستامم از بس ننه بازی براشون درم ...

چهرم زیادی خشک و مغروره زیادم نمیجوشم سرخود

ولی اگ کسی بام جور شه خیلی پایه و گرمم

هرکی بام جور میشه میگه بهت نمیخورده اینجوری باشی

بجز اطرافیان صمیمیم کلا زیاد کسی خوشش ازم نمیاد😂😂😂نشناخته جبهه دارن نسبت بهم

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
چهرم زیادی خشک و مغروره زیادم نمیجوشم سرخود ولی اگ کسی بام جور شه خیلی پایه و گرمم هرکی بام جور می ...

من توم یا تو منی😂😂فک کنم همزادمی 

اقا من میترسم بزار فرار کنم😁

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
من توم یا تو منی😂😂فک کنم همزادمی  اقا من میترسم بزار فرار کنم😁

بیا در آغوشم😍🤣 مدل خودمونو دوس دارم گاهی

ولی وقتی تو یه جمع رفیق نداریم خیلی دیه تنهاییم😂😂😂