2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها توفامیل ما زن و مرد امپول کرونا زدن چند, روز پیش.... بعد, امروز تست کرونای هر دونفرشون مثبت شده ...

عزیرم خب معلومه کسی که واکسن برنه تست کروناش مثبت میشه

واکسن همون ویروس ضعیف شده س

بعدم تا ۳ هفته بعد تزریق باید همون مراقبت ها را ادامه بدن چون بعد از ۳ هفته کم کم ایمنی ایجاد میشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من که ثبت نام میکنم. مجازی هم یاد میگیرن. پیش آموزش ملاک نیست قانون پذیری اولویت داره بچه یاد بگیر ...

آخه اونایی که بچه شون کلاس اوله میگن خیلی دردسر داره باید خودت باهاشون کار کنی پا به پاشون پای سیستم و آموزش باشی. خلاصه میگن خیلی دردسر داره اونو آدم مجبوره اینو که اگه اجبار نباشه من که نمیزارم حوصله دردسراش را ندارم. 

نه مسری نیست

تو اینترنت زده از طریق تنفس هم مبتلا می شیم همین الان خوندم نوشته بود برای همین بینی و چشم و فک رو برمیدارن 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
تو اینترنت زده از طریق تنفس هم مبتلا می شیم همین الان خوندم نوشته بود برای همین بینی و چشم و فک رو ب ...

تنفس چیزی که الوده باشه تو هوا پخش نیست که 

مثلا الان ماسک های اکسیژن و تنفسی یکی از عامل های اصلی پخش این بیماری هست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
نمیدونم گلی دختر من تو خونه خیلی حوصله اش سر میره دوستم پارسال گذاشت خداروشکر اتفاقی ام برا هیچکدوم ...

دختر منم همینطوره‌. ولی راستش من نمیتونم ریسک کنم از وقتی کرونا اومده هیچ جا نرفتیم نیومدیم حالا بزارمش مهد!؟