2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

[QUOTE=192379637]۵ سال تمام پیش ۲ میرن وابا گویا مدرک پیش برا ثبت نام کلاس اول واجبه من چون بچه م اصلا مهد هم ندیده ...[/QUOT

مدرک پیش ۲ واجبه؟ دختر منم خیلی دوست داره بره جایی با بچه ها بازی کنه قبل از کرونا هم کم و بیش مهد میرفت ولی من که اگه وضع همین طوری باشه حضوری نمیفرستمش. بچه این سنی هم مجازی نمیشینه چیزی یاد بگیره. نمیدونم اصلا ثبت نامش کنم یا پول اضافه اس؟

چرا؟

انگاری علائم کروناداشته میره واکسن میزنه بعدده روز فشارمیره برا26و سکته مغزی و تمام هفته پیش تموم کرد

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
بچها توفامیل ما زن و مرد امپول کرونا زدن چند, روز پیش.... بعد, امروز تست کرونای هر دونفرشون مثبت شده ...

خب سریع که ایمنی نمیده

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
عزیزم من دخترمو بردم گفت مدارک بیار ثبت نام کن متولد 95 نیمه اول هست

مدرک پیش ۲ واجبه؟ دختر منم خیلی دوست داره بره جایی با بچه ها بازی کنه قبل از کرونا هم کم و بیش مهد میرفت ولی من که اگه وضع همین طوری باشه حضوری نمیفرستمش. بچه این سنی هم مجازی نمیشینه چیزی یاد بگیره. نمیدونم اصلا ثبت نامش کنم یا پول اضافه اس؟

کورتون و دگزا نزنید...

بجز این. مسری نیست؟ مسریه بخدا خیلی ترسناکه 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
[QUOTE=192379637]۵ سال تمام پیش ۲ میرن وابا گویا مدرک پیش برا ثبت نام کلاس اول واجبه من چون بچه م اص ...

من که ثبت نام میکنم.

مجازی هم یاد میگیرن. پیش آموزش ملاک نیست

قانون پذیری اولویت داره بچه یاد بگیره سر ساعت کلاس حاضر بشه تکون نخوره حرف نزنه بی اجازه و...

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
مدرک پیش ۲ واجبه؟ دختر منم خیلی دوست داره بره جایی با بچه ها بازی کنه قبل از کرونا هم کم و بیش مهد م ...

نمیدونم گلی دختر من تو خونه خیلی حوصله اش سر میره دوستم پارسال گذاشت خداروشکر اتفاقی ام برا هیچکدوم از بچه ها نیفتاد 

میشه برا سلامتی خانواده ام صلوات بفرستی💕💕💕