انشاالله که با دلشاد بیای و جواب مثبت رو اعلام کنی... منم تک کن تا تو خوشحالیت شریک شیم عزیز دلم.. و ...
به منم بگید دوست دارم😁😍
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
امید به خدا ولی بی بی چک گاهی بعد از موعد حتی اگه باردار باشی منفی میزنه برای شما وقتی الان مثبت زده مطمئن باش بارداری گلم بی بی حالا حالاها مثبت نمیشه😂
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
امید به خدا ولی بی بی چک گاهی بعد از موعد حتی اگه باردار باشی منفی میزنه برای شما وقتی الان مثبت زده ...
ای جونم بال دراوردم با حرفاتون.ممنونم تروخدا دعا کنید برام ۳ساله منتظرم.اخه چندروز پیش کمرنگتر بود صبح زدم الان شب زدم ولی فوری خط افتاد رفته رفته پر رنگگگ شد
ای جونم بال دراوردم با حرفاتون.ممنونم تروخدا دعا کنید برام ۳ساله منتظرم.اخه چندروز پیش کمرنگتر بود ص ...
دعا میکنم فردا بعد آزمایش خوشحالترین مادر دنیا بشی😍😍😍
یه جفت جوراب نوزادی خریدم تا شوهرمو از باردر بودنم سورپرایز کنم.هر روز میرم وجورابا رو بوس میکنم.تا الان موفق نشدم...تو رو خدا دعام کن این ماه یاماه دیگه باردار شم❤❤😍