2777
2789
عنوان

شب بی بی چک گذاشتم ۲خط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 42 پست
انشاالله که با دلشاد بیای و جواب مثبت رو اعلام کنی... منم تک کن تا تو خوشحالیت شریک شیم عزیز دلم.. و ...

به منم بگید دوست دارم😁😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم ممنون از انرژی مثبتتون.اثر اج سی جی چقد میمون؟

اون تا دوسه دوزه به این چیزا فکر نکن آزمایشم که دادی دیگه خیالت راحت میشه فقط برو دکتر برای سونو وچکاپ

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
انشاالله که با دلشاد بیای و جواب مثبت رو اعلام کنی... منم تک کن تا تو خوشحالیت شریک شیم عزیز دلم.. و ...

قربونت برم فردا میام همینجا میگم.خدا دل هممون شاد کنه از حضرت عباس میخام دامن همتونو ک منتظرین سبز کنه انشالله

اللهی نگاهی...👫
خدایا یعنی میشه تا جواب از نبینم راحت نمیشم

امید به خدا ولی بی بی چک گاهی بعد از موعد حتی اگه باردار باشی منفی میزنه برای شما وقتی الان مثبت زده مطمئن باش بارداری گلم بی بی حالا حالاها مثبت نمیشه😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اون تا دوسه دوزه به این چیزا فکر نکن آزمایشم که دادی دیگه خیالت راحت میشه فقط برو دکتر برای سونو وچک ...

باش اخه فک کنم بتا بالای زود نشون میده اره؟

اللهی نگاهی...👫
باش اخه فک کنم بتا بالای زود نشون میده اره؟

بله اینم هست

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
امید به خدا ولی بی بی چک گاهی بعد از موعد حتی اگه باردار باشی منفی میزنه برای شما وقتی الان مثبت زده ...

ای جونم بال دراوردم با حرفاتون.ممنونم تروخدا دعا کنید برام ۳ساله منتظرم.اخه چندروز پیش کمرنگتر بود صبح  زدم الان شب زدم ولی فوری خط افتاد رفته رفته پر رنگگگ شد

اللهی نگاهی...👫
ای جونم بال دراوردم با حرفاتون.ممنونم تروخدا دعا کنید برام ۳ساله منتظرم.اخه چندروز پیش کمرنگتر بود ص ...

دعا میکنم فردا بعد آزمایش خوشحالترین مادر دنیا بشی😍😍😍

یه جفت جوراب نوزادی خریدم تا شوهرمو از باردر بودنم سورپرایز کنم.هر روز میرم وجورابا رو بوس میکنم.تا الان موفق نشدم...تو رو خدا دعام کن این ماه یاماه دیگه باردار شم❤❤😍