2777
2789
عنوان

من دیگه روانی شدم 😭😭😭

147 بازدید | 7 پست

میخام خودمو دار بزنم راحت شم.رفتار مادرم کم بود پدرمم بهش اضاف شد

برای هر چیزی غر میزنه بحث میکنه اعصابم ضعیف شده روانی شدم نمیتونم حرفاشو دیگه تحمل کنم وقتی هم یه حرفی میزنم بهم میگه زبون درازی میکنی

نمونش تازه دوتا دبه اورد که بره آب تصفیه بخره منم نشسته بود شیر اب پیشش بود چپ چپ نگام میکنه میگه بلند نمیشی دبه هارو بشوری گفتم باشه بازم همینجوری چپ چپ نگا میکرد گفتم مگه از قبل بهم گفتی انجام ندادم که الان چپ چپ نگام میکنی 

اصلا نمیدونم چجوری با این ادم رفنار کنم

چند روز پیش خواستن برن جایی گفتم منو خواهرمم ببر برسون خونه دختر داییم یه شب خونش بمونیم چند وقته جایی نرفتیم گفت نمیمونید کفتم باشه

وقتی اومدن دنبالمون گفتم دختر داییم اصرار داره گفت فقط امشب بمونید دور هم باشیم میشه بمونیم جوابمو نداد شروع کرد غر زدن بعدم گفت پیاده شو برو گفتم من حوصله عر زدن و ناراحتی ندارم اخرش رفتم خوته دختر داییم انقد گریه کردم

تپش قلب گرفتم افسرده شدم عصبی شدم 

😭😭😭😭😭

چکار کنم ؟😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درکت میکنم...😓

واقعا بعضی ها در خانواده آدم رو نابود میکنن با کارهاشون و مزه شیرین زندگی رو تلخ تلخ تلخ میکنن و هیچ کاری هم نمیشه کرد بدلیل جایگاه فرزندی ...

بعضی از والدین واقعا شایستگی فرزند دار شدن رو ندارن...