2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

132 بازدید | 16 پست

سلام دوستان .من یه پسر هفت ماهه دارم ولی خیلی کم میخابه به زور باید بخابونمش وقتی هم میخوابه خیلی زود بیدار میشه به نظرتون چیکارکنم که روزا لااقل نیم ساعت یا یه ساعت بخوابه

ننو 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من الان دخترم نه ماهشه و تازه داره خوابش کمی نرمال میشه منظورم از نرمال اینکه روزا کمی بخابه و ...

چاره ای که جز تحمل نیس ولی کاش یه راه چاره بود من به کارام نمیرسم خیلی خسته ام😿

چاره ای که جز تحمل نیس ولی کاش یه راه چاره بود من به کارام نمیرسم خیلی خسته ام😿

ببین من شش ماهه که بود از روروک استفاده کردم باهمه اینکه میدونستم براش ضرر داره 

وقتی روی زمین دراز کش بود اسباب بازیاش میریختم جلوش باهاشون سرگرم بود منم سریع کارامو میکردم تا نغ و نوغ میکرد و خسته میشد میزاشتم تو روروک 

دیگه تو روزوک خسته میشد بعد سعی میکرد بخابه منم شیر میدادم بهش تا خوابش ببره منظورم اینه باید کمی خستش کنی

امیدوارم کمکت کرده باشم♥️

ببین من شش ماهه که بود از روروک استفاده کردم باهمه اینکه میدونستم براش ضرر داره  وقتی روی زمین ...

ممنون عزیزم میدونم چی میگی.آخه پسر من بغلیه همش سینه خیز دنبالم میاد بغلش که میکنم آروم میشه.اسباب بازی براش میریزم بعد دوسه دقیقهتکراری میشه براش و با گریه دنبالم میاد باور کنید حداقل ۵ ساعت در روز سرپام خوابم که نداره😐

ممنون عزیزم میدونم چی میگی.آخه پسر من بغلیه همش سینه خیز دنبالم میاد بغلش که میکنم آروم میشه.اسباب ب ...

عزیزم الهییی

شاید واقعا چیزی داره اذیتش میکنه 

دما محیط اوکی؟

دندوناش نیست؟

چون بچه ها هرچقدرم کم خواب باشن بازم اگه چیزی اذیتشون نکنه اینقدر بیدار نمیمونند

عزیزم الهییی شاید واقعا چیزی داره اذیتش میکنه  دما محیط اوکی؟ دندوناش نیست؟ چون بچه ها هرچق ...

دمای خونه خوبه .دوتا دندون پایینم درومده که البته کلی اذیت شد.ممکنه دندونای بالاهم به این زودی دران؟فردا وارد ۸ ماه میشه

دمای خونه خوبه .دوتا دندون پایینم درومده که البته کلی اذیت شد.ممکنه دندونای بالاهم به این زودی دران؟ ...

دما باید رو ۲۳ الی ۲۵ باشه با لباس راحت 

اوه این طفلی بیتاب دندوناشه عزیزم 

مایعات زیاد بهش بده 

اسهال و استفراغ داره؟

ببین الان بهاطر دندوناش بدنش گر کرفتگی داره اب بجوشون خنک شه بعش بده مرتب 

اب هویج بهش بده 

اگه تاحالا ندادی اولش با احتیاط و کم کم بده

شربت خاکشیر درست کن ابشو بدون خاکشیر با کمی ابلیمو بهش بده 

من پرتغال رو بادست میچلوندم ابشو بهش میدادم خنکش میشد حال میومد

اره عزیزم الان تاچند وقت درگیر دندوناشی

دندونی بده دستش اگه نمیگیره خودت به لثش بمال

دمای خونه خوبه .دوتا دندون پایینم درومده که البته کلی اذیت شد.ممکنه دندونای بالاهم به این زودی دران؟ ...

احتمالش هست اخه پسرمن 7روزدیگه 8ماهش تموم میشه 6تادندون دراورده.5ماه و25روزش که بود2تادندون پایین رودر اوردخوابش وغذاش کم شدتااینکه 4تادندون بالارو چندوقت پیش باهم دراوردکه واقعاگریه میکردو مدام بغل میخواست.من به لثه هاش استامینوفن میزدم تااروم بشه وبتونه بخوابه. دندون دراوردن سخته.سعی کن دردش روکم کن وبزارخسته بشه تاراحت بخوابه.پسرمن 1ساعت قبل ظهرمیخوابه 2ساعت هم بعدظهر.1ساعت هم سرشب واخرشبم ساعت 12میخوابه تا9صبح.خوابش موقع دندون دراوردن کم شده

برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد.    وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید
دما باید رو ۲۳ الی ۲۵ باشه با لباس راحت  اوه این طفلی بیتاب دندوناشه عزیزم  مایعات زیاد ...

آب هویج و آب خنک بش میدم ولی شربت خاکشیر ندادم 

دمای خونه هم خوبه .پس بیقراریش به خاطر دندونه مرسی عزیزم😙

احتمالش هست اخه پسرمن 7روزدیگه 8ماهش تموم میشه 6تادندون دراورده.5ماه و25روزش که بود2تادندون پایین رو ...

آخی عزیزم مبارکش باشه .زود دراورده دندوناشو.پسر منم اشتهاش کم شده پس دندون اذیتش میکنه بمیرم 😢

دما باید رو ۲۳ الی ۲۵ باشه با لباس راحت  اوه این طفلی بیتاب دندوناشه عزیزم  مایعات زیاد ...

اسهال استفراغ نداره.دندونی میگیره.بعضی وقتام یه تیکه گوشت سفت براش کباب میکنم میدم دستش به جای دندونی.البته خودمم مواظبم که ازش نکنه

احتمالش هست اخه پسرمن 7روزدیگه 8ماهش تموم میشه 6تادندون دراورده.5ماه و25روزش که بود2تادندون پایین رو ...

مک یه پماد از داروخانه گرفتم مخصوص دندون تا میخام بمالم رو لثه اش زبون میزنه سریع میخورش نمیذاره اثر کنه 😃