2777
2789
عنوان

بیاین براتون

105 بازدید | 34 پست

فال بگیرم(جهت فان)🙂

از نت هست ولی اکثرا درست میاد..

در عوض شمام برام ی صلوات بفرستین ک ب عشقم برسم و خوشبختشم :)💚🌱

برای گرفتن فال پنج صلوات بفرستین سوره حمد و خلوص نیت بخونین به شهدای اسلام صلوات بفرستین و خلوص قلب نیت کنین💖

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

نیت کردم بگیر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها چیزایی ک گفتمو حتما انجام بدین چون ممکنه اشتباع بیاد فالتون

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
من

۱-بیش ا زاندازه زندگی را به خود سخت م یگیرید و از هر چیزی دلخور و عصبانی می شوید و باهمه سرناسازگری و دعوا دارید در حالیکه دنیا آن قدر بقایی ندارد کهمرتبا در تشویش زیاده طلبی و اضطراب و زادخواهی باشید قدری با مهربانی و حوصله عمل نید
۲- از اینکه در مورد کارو موضوعی با شکیبایی پیش می روید عیب بزرگی است زیرا زمان را ازدست می دهید و امکانات را به باد خواهید داد این اندازه با تانی گام برداشتن سهل انگاری است پس با دقت سرعت عمل و تاش گام بدارید ه رقیبان در راهندو شما بایداز آنها پیش بیفتید
۳- به زودی به مسافرتی می روید و دراین سفر ملاقاتی روی می دهد که بسیار حال بو تحول برانگیز خواهد بود شما رد این مسافرت مسیر زندگی خود را تعیین خواهید کرد
۴- کسی که به شما عشق می ورزد اول او را امتخان کنید تا فریبش را نخورید چون دنیافر یبکار است
۵- یکی از اقوان نیاز مبرم به پدر یا همسر یا برادر شما دارد به او بگویید که از کمککردن بهاو دریف نکند و سعی نماید حاجتش را برآورد عزیزم افسردگی و سدی زمستان محصول کج ایستادن خورشید است تنها با راستی اوست کهبهار می آید
۶- از مسافر خبرهای خوش دریافت می کند و در یک میهمانی برخوردی زیبا روی می دهد که به نفع شماست نسبت به زندگی خوش بین باشید زیرا انسانهای بدبین اغلب اوقات افسرده اند بنا براین توصیه م یکنم عینگ حوش بینی بر چهره بزندی تا شاداب بمانید
۷- رسوب خدا (ص ) فرماید( میزان الحکمه جلد ۴ص ۲۸۷۵) یعنی ( هرچه ایمان انسان زیاتر شو علاقه اش بههمسر خود بیشتر خواهد شد )
۸- رنجشی که در دل دارید زاییده افزون طلبی و کم لطفی است که از هردو طرف حاصل شده است
۹- به سخنان این هفته او گوش کنید و مطالب گذشته را کلا فراموش نمایید تا راحت تر باشید
۱۰- به او بگویید او شخصی است که فردا زیر قولش خواهد زد پس دقیقاً مواظب باشید

نیت کردم بگیر

۱-   اندیشه و فکری مدتها شما را به خود مشغول ساخته بطوری که شبانه روز در صدد جبران آن می باشید و از اینکه در کار فالن کس دخالت کرده اید اظهار ندامت می کنید پس سعی کنید در ار دیگران دخالت نکنید بلکه دیگران را راهنمایی کنید
۲-   خواجه د ربیتهای ۴-۶-۷- به ترتیب فرمای ( ای پارسا از آسیب ما خود را رها کن و دور شو زیرا که این باده قرمز رنگ دل و دین تو را می رباید آنگونه که از حد سوال خارج است ) ( در راه عشق مسائلی وجود دار که حل آن جانفرساست هرکسی در جستن این اسرار قیل و قال به پا م یکند خدا کند که این عربده ه ار انبینی و نشنوی و از آن باز نپرسی )( با خود گفتم از گردش سپهر چگونگی حالش را جویا شوم پاسخ داد که مرا از خود اختیاری نمی باشد و در ردش چوگان قضا و قدر رنجی تحمل می کند که به وصف نمی آید و از آن نتوان پرسید ) حافظ به طور روشن شما را راهنمایی کرده است
۳-   اگر می توانید از این فکر صرف نظر کنید زیرا رنج و تحمل بسیار در پیش دارد و مقدمات آن فراهم نمی باشد پس آنرا به وقت دیگر بسپارید
۴-   اگر نمی توانید از این اندیشه منصرف شوید به یکی زا ماهد متبرکه برودی و نذر کنید
۵-   اوضاع عمومی و زندگی جنابعالی نسبتاً خوبست پس چرا خود را گرفتار افکاری که نتیجه اش رنج و ناراحتی است می کنید
۶-   اگر می خواهید فرزندتان سالم و مبارک بخت به دنیا آید در ۷ شب متوالی از سوره مبارکه هود آیه ۷۱ تا ۱۲ آیه بعد را با معنی و حضور قلب بخوانید و اثر آن را مشاهده کنید
۷-   در محلسی ملاقاتی روی خواهد داد که بنفع شماست خیلی به رایانه توجه دارید بطوریکه افکار شما را به خود مشغول ساخته بهتر است اعتدال را از دست ندهید
نیت کردم بگیر

۱-   از این فکر صرف نظر کنید که رنج و غذاب فراوان به همراه دارد وبه زودی یکی از دوستان که او را سخت دوست داشتید از این دیار خواهد رفت و شما را  تنها می گذارد که باعث ناراحتی شما می گردد .
۲-   زیاد به خود سختی ندهید دنیا ارزش این همه رنج و سختی را ندارد متاسفانه خبر بدی دریافت می کنید ولی پس از آن بر اثر ملاقات یا پیشامدی زندگی شما به کلی تغییرخواهد کرد بطوریکه همگان حسرت زندگی شما را خواهند خورد
۳-   بیمار بهبود نمی یابد سفر را توصیه نمی کنم و خرید و فروش و معامله زیان آور است طلاق عملی است ولی ازدواج انجام نمی گیرد شما دراین کار چندان موفقیتی کسب نمی کنید چون مقدمات آنرا خوب و کامل فراهم نکرده اید
۴-   دربیت هشتم خواجه پاسخ شما را می دهد و می فرماید ( خاطر غم زده را به میل خویش شاد نمی توانم بکنم چه این کار در توان من نیست ) پس شما نیز دست به اینکار نزنید که فعلاً درتوان شما نمی باشد و آنرا به موقع مناسب تری بسپارید
۵-   نذری که کرده اید ادا کنید و برای گشایش درکارتان سوره مبارکه قصص آیه ۴۳ تا ۷۳ را با حضور قلب و معنی بخوان که گشایش بسیار است و همین پنجشنیه به یکی از مشاهد متربکه برو وحاجت بخواه
۶-   جنابعالی شخصی مهربان باصفا صمیمی دهن بین زیبا دلربا طناز و لخرج تردید پذیر هستید که نمی دانید چه کسانی شما را زیاد دوست دارند اتفاقاً کسانی که جنابعالی را زیاد دوست دارند بیشتر اذیت می کنید به قول معروف گاو نه من شیرده هستید که باید با درایت بیشتر عمل کنید
۷-   به شما پیشنهادی می شود فعلاً پذیرش موضوعی به صلاح شما نیست .
۸-   عزیزی چشم به راه شماست با او تماس بگیرید این را خوب بدانید که برنده همیشه تمرکز حواس دارد اما بازنده پریشان حواس است
۹-   گاهی احساس می کنی تنها و بی کس می باشی و غم دنیا روی قلبت سنگینی می کند این حالت برای کسانیکه قلبی مهربان دارند امری عادی است دراین حالت به خدا توکل کنید
۱۰-   از صحبت های او غم و اندوه به دل راه ندهید چون او از باده غرور مست شده و به تو خوب توجه ندارد ولی عاقبت ضرر خواهد کرد .
۱-   اندیشه و فکری مدتها شما را به خود مشغول ساخته بطوری که شبانه روز در صدد جبران آن می باشید ...

مرسی عزیزم خیلی درست بود

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
انجام دادم واسه منم پلیزز

۱-   خواجبه دربیت پنجم به شما گوشزد میکند که (یار ما درحالی که درچمن زیبایی و لطافت می خرامید رفت ولی ما از گلستان وصال او گلی نچیدیم و رفت ) یعنی وصال جانان برای ما میسر نشد و رفت
۲-   متاسفانه خبر بدی دریافت می کنید از ان نارحت نشوید بلکه به اطرافیان نیز دلداری بدهید که پس از این واقعه همه چیز به خوبی انجام خواهد گرفت و نگرانی ها برطرف میوشد و این واقعه نتیجه ناشکری شما بوده است
۳-   به جنابعالی توصیه اکیداً دارم فعلاً ازاین اندیشه صرف نظر کنید زیرا به زودی موفقیتی بزرگ نصیب شما می شود که تصورش را هم نخواهید کرد پس انسان عاقل کار کوچک را فدای امری مهم و بزرگ نخواهد کرد
۴-   به شما توصیه و سفارش می کنم از فرصتهای به دست آمده دیگر برخوردار شوید زیرا اگر هوشیار و زیرک نباشی حسودانی که درکمین هستند از ما جلو خواهند زد
۵-   مسافرت بسیار زیان بار و خرید و فروش هردو بی فایده است ازدواج عملی نخواهد شد زیرا مقدمات امل آن هنوز دقیقاً فراهم نشده ولی طلاق انجام می گیرد موفقیتی که درپیش دارید نیاز به کوشش و تلاش بسیار زیادتری دارد زیرا بر سرراه شما رقیبان سرسختی نشسته اند که گوی موفقیت را ببرند
۶-   خوشبختانه انسانی مهربان صمیمی زود رنج خود خور دست ودلباز هستید و دردوستی سر از پا نمی شناسی مودب خوش لباس هستید اما زود فهر می کنی و ارزش زمان را نمی شناسی و خیال می کنی همیشه درهمین حال باقی می مانی
۷-   کسی به شما دراین ماه نارو زده و بی وقایی کرده است دیگر سراغ او نروید زیرا قابل اعتماد نیست او نان رابه نزخ روز میخورد
۸-   بدانکه کیفر دوچیز در دنیا زود می رسد یک ظلم کردن به همسر و فرزندان و خویشان ودیگربد رفتاری با پدر و مادر. 
من دعوایی نیستم اصلا چرا میگه سر دعوا داری باهمه؟🤔😁

از نت میگیزماا 

نمیدونم 😄

مرسی عزیزم خیلی درست بود

قربانت💚