2777
2789
عنوان

جراح بینی گوشتی اصفهان

462 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها دکتر خوب برای بینی گوشتی تو اصفهان سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم. چند روز پیش پیش یه دکتر رفتم گفت بینیت گوشتیه اونجور که مدنظرته در نمیاد چون پوستت ضخیمه. 

وااای اسم عمل بینی میاد حالم بد میشه.از من میشنوی عمل نکن .البته بازم نظر خودت مهمه. فقط راجب سوالت اینو بگم که هر چند دکتر ماهر  خوبه اما اول از همه بستگی به فرم بینی خودت داره که خوب دربیاد یا نه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم عمل نکنم؟ شما عمل کردین؟ 

من ۷روزه عمل کردم.بینیم نوکش یه کم اضافه داشت و یه قوز خیلییییی کوچیک.گفتم طبیعی عمل کن.الان اصلا به صورتم نمیاد اصلا با چیزی که تصور میکردم زمین تا آسمونه.دو روزه بخدا فقط گریه میکنم .نمیدونم چطوری برم خونه آشناو فامیل 

من ۷روزه عمل کردم.بینیم نوکش یه کم اضافه داشت و یه قوز خیلییییی کوچیک.گفتم طبیعی عمل کن.الان اصلا به ...

عزیزم 7 روز خیلی زوده قضاوت کنی. من عمل نکردم هنوز ولی اطرافیان که عمل کردن همینجور بودن اوایل. بینی تا یه سال زمان میبره تا ورمش بخوابه

عزیزم 7 روز خیلی زوده قضاوت کنی. من عمل نکردم هنوز ولی اطرافیان که عمل کردن همینجور بودن اوایل. بینی ...

واقعا؟؟ من خیلی شدید اضطراب گرفتم.حالت چشام عوض شده.البته هنوز صورتم ورم داره.ولی دخترم همش میاد پیشم با حالت ترحم نگاه میکنه میگه مامان فکر نکنی زشت شدی.😔😔 انگاری دماغم مصنوعیه

واقعا؟؟ من خیلی شدید اضطراب گرفتم.حالت چشام عوض شده.البته هنوز صورتم ورم داره.ولی دخترم همش میاد پیش ...

آره عزیزم خیالت راحت 7 روز خییییلی زوده قضاوت کنی الان که کلا پر ورمی. اگه بینیت گوشتی بوده دیر تر ورمش می‌خوابه اصلا نگران نباش درست میشه

واقعا؟؟ من خیلی شدید اضطراب گرفتم.حالت چشام عوض شده.البته هنوز صورتم ورم داره.ولی دخترم همش میاد پیش ...

آره عزیزم خیالت راحت 7 روز خییییلی زوده قضاوت کنی الان که کلا پر ورمی. اگه بینیت گوشتی بوده دیر تر ورمش می‌خوابه اصلا نگران نباش درست میشه