2789
عنوان

Ivf

142 بازدید | 17 پست

:من دیروز سه شنبه پانکچر شدم برای اولین بار و ۱۹تا تخمک داشتمبهم گفتند شنبه بیا جنین شناس ببینه اگر همه جنینها خوب بودند همه شون فریز بشند اما اگر ضعیف هم داشتی ،ضعیفها رو فرش انتقال میدیم که از بین نره.هایپر نشده بودمگفت چون پروژسترونت ۱.۳۸هست بهتر است فریز شه اما باز باید دیدشما چه تجربه ای داشتیدالانم دارم روزی دوتا شیاف میذارم

ان شاالله که نتیجه میگیری گلم 

مشکلتون چیه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به سلامتى باشه خواستم ببينم درد هم داشتيد ؟

عمل که بیهوشی کامل و هیچی نفهمیدم.

اما بعد به هوش اومدن مخصوصا یکساعت اول خیلی زیر شکمم درد میکرد و تیر میکشید اما بهتره الان

عمل که بیهوشی کامل و هیچی نفهمیدم. اما بعد به هوش اومدن مخصوصا یکساعت اول خیلی زیر شکمم درد میکرد و ...

خدا روشكر 

ان شاءالله هر چى خيره براتون پيش بياد

هزينه ش چقدر شد؟

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
ان شاالله که نتیجه میگیری گلم  مشکلتون چیه

ان شاالله...من تنبلی اما شدید نبود ولی دکتر گفت مشکل اصلی شوهرته.کم تحرکی داره که اسپرم به تخمک نمیرسه.

و گفت وقت خودتو تلف نکن برو مستقیم برای ای وی اف.

یکساله اقدامم.

ان شاالله...من تنبلی اما شدید نبود ولی دکتر گفت مشکل اصلی شوهرته.کم تحرکی داره که اسپرم به تخمک نمیر ...

وای منم مشکل از همسرمه دوساله منتظرم 

نمیدونم چه کنم 

چقد هزینه تون شد

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

دارو مصرف نکردن همسرتون 

تب سنتی چی

چرا دارو که خیلی.طب سنتی هم محدود مثل خرنوب و عرق کاسنی و ....جواب ندادند

منم خیلی ناامیدم 

یه بچه دارم که طبیعی حامله شدم 

حالا موندم چکار کنم صبر کنم یا برم سراغ ای وی اف 

خیلی ناراحتم 

خداکنه شما به زودی دلت شاد شه گلم 

دارو مصرف نکردن همسرتون  تب سنتی چی

طب  

بله .منم مى خوام IVF كنم فعلا در حال ويزيت و مشاوره هستم

دیگه الان همه شدند آی وی اف...من خودم همیشه نسبت بهش یه گاردی داشتم و اصلا فکرشم نمیکردم بخوام برم سمت ای وی اف.

دوبار هم آی یو آی شدم که هیچ در هیچ.

اما دکتر گفت اصلا معلوم نیست کی بگیره