سلام.
دوستاااااان ممکنه من در اثر عشق ،از چش مامانم بیفتیم؟!
مامانم،یهو عاشق شده یا قبلا بوده رو نمیکرده ؟
ببینید ،قبلا هم تاپیک زدم...
مامانم بعد فوت بابام، ۲۰ سال دست تنها ما رو بزرگ کرد.تموم این سالا
کلی خواستگار داشت ولی نرفت فقط بخاطر من...من تا چن سال قبل مخالف ازدواج مامانم بودم تا خدا عنایت کرد و عذاب وجدان گرفتم و دوست داشتم مامانم ازدواج کنه.و چند سال نذر کردم خدا یکی رو بیاره نظر مامانم جلب کنه...خدا هم این مرد رو آورد،ولی
مامانم همیشه بهم میگفت ،ازدواج کنه صد ذر صد عشق همسرش تو دلش میر ه و توجه و عشقی که فقط به منو دادلشم داشت،تقسیم میشه بر ۳!همیشه تاکید میکرد آرزو من همیشه سعی کردم ۱ باشم،چه در کار چه تحصیل ،چه در زمینه مادری
!الان ازدواج کنم بازم زن یکی میخوام بشم که موجب آرامش همسرم بشم.درسته هیچ وقت اجازه نمیدم در روال زندگی شما دوتادخالت کنه ولی من زنش بشم زندگی ما دوتا یکی میشه...دخترم تو تحمل نمیکنی...آسیب میبینی
منم گفت نه اشتباه میکنی من فلانی رو عین بابام میخوام شاید هم بیشتر
....من الان میترسم.
مامانم تا قبل این هر چی از این آقا تعریف میکردم منو کنف میکرد و میگفت نه معمولی هست...بعد مصر بود فقط بخاطر من ازدواج میکنه و بخاطر اینکه ازدواج من به خطر نیوفته تا چند سال مخفی میمونه ازدواج.اون آقا هم بنا بدلایلی قبول کرد مخفی باشه.(البته تا چند سال و اینکه خانواده آقا کاملا در جریان هستند و دوستان خیلی خیلی نزدیک هم در جریان هستن ولی نه همه فامیل یا همکاران ،از خانواده مامانم کسی نمیدونه
.)
تا اینکه چن روز قبل ما خانوادگی یجایی بودیم این آقا اومد ولی برا حفظ ظاهر سطحی سلام علیک کردیم...بعد اومدن ب خونه مامانم حواسش نبود از ذهنش در رفت گفت آرزو فلانی انصافا نسبت به من خیلی خوشگلتره ،من و داداشم 😯😯😯😯
من خسته بودم اهمیت ندادم.
مامانم حواسش نبود امروز صبح گفت،نامزدش! تعریف مامانم رو پیش یکی از مراجع کننده هاش کرده...بعد من گفتم چی!!گفت دخترم احتمالا اشتباه شده حتما منشیش تعریف من رو کرده...منم گفتم مامانا وقت گفته اسم گفته یعنی خودش بوده چه اشتباهی
بچه ها من میترسم،چرا مامانم یهو این همه عوض شد؟نکنه از اول رو نمیکند؟بعد این عقد رسمی شناسنامه ای میکنند!
نکنه بچه دار بشن؟
من از چش مامانم نیافتم؟
این آقا دنبال حاشیه هست که تعریف مامانم پیش یکی دیگه کرده؟میخواد علنی کنه؟
این آقا اقامت دائم کانادا رو داره،نکنه بعد عقد مامانم ببره؟
هم خوشحالم هم داغون
خدایی شرایطم سخته