2777
2789
عنوان

عروسیمون

135 بازدید | 9 پست

من و‌همسرم بخاطر شرایط کرونا میخوایم فقط عکس و کلیپ داشته باشیم بریم خونمون  مراسم نداریم اصلا، چون واقعا درست نیست تو این وضعیت 

بعد خواهر شوهرای بیشعورم با اینکه میدونن مراسم ندارم هی میگن آره کرونا خطرناکه آره فلانی عروسی نگرفت بعد میخوان واسه مامانشون مراسم سالگرد بگیرن همه رو هم دعوت کنن اونجا کرونا نیست ۲۰۰ نفر بریزن یجا؟؟؟؟ خیلی رفتن رو اعصابم 

چطوری جوابشون بدم؟؟؟ ضایشون کنم؟

واقعا آدمای بیخودی هستن 

نوبت من شدنی با اینکه اصلا مراسمم ندارم کرونا کرونا میکنن بعد خودشون مدام دورهمی ، تولد و مهمونی دارن الانم میخوان واسه مامانشون سالگرد بگیرن تو این شرایط 

الان ناراحتیت واسه چیه وقتی خودتم موافقی با عروسی نگرفتن

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ناراحتیت واسه چیه وقتی خودتم موافقی با عروسی نگرفتن

خودم موافقم چون نمیخوام مشکلی پیش بیاد هم خودم هم خانوادم ، ولی خواهرشوهرام با اینکه میدونن من نمیخوام مراسم بگیرم هی میان میگن کرونا خطرناکه وای فلانی رفت تو عروسی مرد قشنگ یجوری برخورد میکنن انگار من دارم مراسم میگیرم خستم کردن 

خودم موافقم چون نمیخوام مشکلی پیش بیاد هم خودم هم خانوادم ، ولی خواهرشوهرام با اینکه میدونن من نمیخو ...

اونطوری میگن ک یوقت نظرت عوض نشه مثلا

ولشون کن

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
آفرين به شعور خودت كه مراسم نميگيري تو اين كرونا اونا رم ولشون كن به حال خودشون گرچه ادم خيلي حرص ...

بخدا من از همون اول که کرونا اومد قید عروسی زدم برام مهم عکس و کلیپ و ایناست ولی این آشغالا یجوری برخورد میکنن با من هی میگن کرونا هست بابا من چیکار کنم دیگه ؟ هست که هست من فقط میتونم عروسی نگیرم و رعایت کنم جز این دیگه کاری از دستم برنمیاد 

اونطوری میگن ک یوقت نظرت عوض نشه مثلا ولشون کن

آخه اصلا گیریم نظر من عوض شد از یه با شعور حرف بشنوم خیلی بهتره میگم آره طرف رعایت میکنه اینا به من هشدار رعایت میدن چرا خودشون درگیر اینن مراسم سالگرد بگیرن واسه مامانشون؟ اون موقع کرونا نیست؟

آخه اصلا گیریم نظر من عوض شد از یه با شعور حرف بشنوم خیلی بهتره میگم آره طرف رعایت میکنه اینا به من ...

دوست من مشکل کرونا نیس ک مشکل پولیه ک میخان برا تو خرج کنن😁 هرچی ب نفعشون باشه همونو میگن دیگه

دوست من مشکل کرونا نیس ک مشکل پولیه ک میخان برا تو خرج کنن😁 هرچی ب نفعشون باشه همونو میگن دیگه

جالبه پول مراسم صفر تا صد همه هزینه ها از جیب خود همسرم نه پدرش که خواهراش دارن جون میدن حتی همسرم هزینه عروسی و تالار داد به خودم نمیدونم ایناچرا قاشق نشسته شدن 

جالبه پول مراسم صفر تا صد همه هزینه ها از جیب خود همسرم نه پدرش که خواهراش دارن جون میدن حتی همسرم ه ...

ول کن حرف مفت کنتور نمیندازه ک میگن دیگه