2777
2789
عنوان

ترجیحا مذهبیا...

164 بازدید | 15 پست

فرض کنید برای یه حاجتی خیلی چهله گرفتین خیلی نذر و نیاز کردین و مدتهاس هیچی به هیچی ...

از یه طرفم نمیخواید به زور به اون حاجت برسید .. تیر و امید آخرتونم نایب گرفتن برای انجام چهله حق شناسه

بنظرتون به زور میشه اینم ؟؟ وقتی چهله های خودتون بی نتیجه بوده ، انجام میدید؟ نایب میگیرید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حکمتی داره به نیتت نرسیدی... به زووور ک نمیشه

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

آره ولی سعی کن نایبت مورد اعتماد باشه خودتم رعایت کن و اگر اعتقاد داری 40 روز برای 40تا شهید روزی 1000تا صلوات بفرست 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

من وقتی تمام تلاشمو کردم و نشد دست کشیدم گفتم خدایا سپردم به خودت اگر صلاح دونستی براورده کن حاجتمو موقعی که فکرشم نمیکردم به خواسته ام رسیدم 

فهمیدم تمام مدتی که تلاش میکردم وقت براورده شدن حاجتم نبوده 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

نه اصلا.من واسه حاجت های مهمم هم نذرای سنگین نمیکنم و همیشه جایی که صلاح بوده حاجت گرفتم حتی شده با پنج تا صلوات. یک جاهایی بعدش فهمیدم که چه خوب شد که نشد و چه خوب شد که فهمیدم اینجوری بوده

کسی که توهین میکنی و جوابتو نمیدم،بدون که اولا در حدی نیستی که جواب بدم و به جای مغز یک دهن گنده ای،دوم اینکه خیلی ابلهی و جواب ابلهان خاموشیست

من یه بار اینکارو کردم هررررچقدر دعا میکردم و چهله می گرفتم فایده نداشت به قول شما هیچی به هیچی . انقد ادامه دادم که خدا حاجتمو داد ولی خییییلی خوب فهمیدم که وقتی خدا یه چیزی رو به آدم نمیده حتما صلاحشه . الان سه ساله همش میگم کاش هیییچوقت انقد سر اون موضوع التماس نمیکردم و میذاشتم زندگیم روال عادیشو بگذرونه چون خدا از هرکسی بهتر میدونه چی به درد بنده اش میخوره .

به نظرم بسپر به خدا 

می دونی میگن اگر چله حق شناس گرفتی حاجتت به صلاحت نباشه ی جوری متوجه میکنن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

نه به نظر من تاکید میکنم به نظر من  اصلا کار درستی نیست نایب گرفتن برای چله مگر مشکل شرعی داشته باشید 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
یعنی چی متوجهت میکنن؟ کیا؟

شاید خواب ببینی شاید ی اتفاقی بیفته نمی دونم این جوری میگن

شاید خواب ببینی شاید ی اتفاقی بیفته نمی دونم این جوری میگن

بگیرم بنظرتون؟ میترسم اگه حاجتم اوکی بشه به زور باشه

از یه طرفم میترسم چهله رو نگیرم و حسرتش بمونه به دلم بگم نکنه اگه میگرفتم میشد .....