2821
2789
عنوان

حرف شوهرم

844 بازدید | 39 پست

بهم گفت ديشب چي شده بودي خيلي هات بودي گفتم خب خوبه كه من هميشه همينجوريم تورابطه بعد گفت راستشو بگو اونروز كه خونه نبودم فيلمي چيزي ديده بودي؟!گفتم نه برا چي بايد ببينم من اصلا خوشم نمياد ازاونا گفت گفتم شايد تحت تاثير اونا قرار گرفتي گفتم يني هركي هات ميشه يني فيلم ديده؟گفت نه گفتم تو ميبيني مگه؟گفت نه اصلا دوس ندارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب شد که به ما هم جریان رو گفتی

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
خوب شد که به ما هم جریان رو گفتی

آره والا

خب خواهرم اینا چیه میگی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
2824
2823
2791
2779
2792