2777
2789
عنوان

خواستگار

112 بازدید | 8 پست

سلام خانوما

امیدوارم خوب باشید

من بایکی از پسرای همدانشگاهیمون درارتباط هستم وقصدشم گفته بود جدیه ما اوایل ۶ماه درارتباط بودیم وبعدش یکی از فامیلام خواستگاری اومد و نتونستم خانوادم رومتقاعدکنم نامزدکردم وازش خواستم بره .بعد۶ماه نامزدم روچندین بار دیدم با بقیه دخترام دوست میشه و خیانت کردن براش کاری نداره بهم زدم وبعدی ماه سروکله همدانشگاهیم پیداشد وازم خواست ی فرصت بهش بدم تاخودشو بم ثابت بکنه الان هم تقریباازش خوشم اومده بعدیک ونیم ماه صحبت کردن وچت کردن

بعدیک ونیم ماه صحبت کردن وچت کردن 

این آقا تازه میگ ک یکی از بچگی ب اسمش بوده ک نمیخواسته اونو وهرچی مخالفت کرده باخانوادش اونا کوتاه نیومدن ک ب اسمت هستش وزشته اینکار بعلاوه خانوادش میگن فقط فامیل و حرف غریبه روهم نزن ..باخواهرش صحبت کرده خواهرش مخالفت کرده وگفته پدرشون وخانوادش قبول نمیکنن مثل اینکه خیلی سنتی هستن و ی سری عقاید براشون خیلی مهمه درحدی ک میگه ممکنه با مخالفت از خانواده طردبشه وبا این وجود میگه نمیخوام از دستت بدم وهیچ‌حسی ب اون ندارم و بازم‌میرم مطرح‌میکنم و از طرف دیگه هم کسی ک قید خانوادشو بزنه میترسم ی روز هوایی نشه قید خودمو نزنه واینکه از طرف منم خیلی مطمئن نیست ک همچین کاری بکنه و خودمنم تجربه سختی کشیدن درزمینه خانواده نامزد رو دارم ومیترسم فرداروز ازم خوششون نیاد و فکر بکنن پسرشون رواز راه بدر کردم🤕

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هیچکدومتون به بلوغ فکری و شخصیتی برای ازدواج نرسیدیت و معنی متعهد بودن رو درک نکردید

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
بعدیک ونیم ماه صحبت کردن وچت کردن  این آقا تازه میگ ک یکی از بچگی ب اسمش بوده ک نمیخواسته اونو ...

قطعا سرانجام خوبی نداری با هم دانشگاهیت. وقتی خانوادش نمیخوان با غریبه ازدواج کنه و شما هم قبلا نامزد داشتی مجبوره به خاطر تو جلوشون وایسه و همه چیزو باید با دعوا و بدبختی شروع کنید. 

هیچکدومتون به بلوغ فکری و شخصیتی برای ازدواج نرسیدیت و معنی متعهد بودن رو درک نکردید

متاسفانه من هرکاری کردم ولی خانوادم میگفتن فقط همینی ک اومده چون از نظرشون فردخوبی بودو تایک ماه درگیر شدم واخرشم نشد