2777
2789
ترس نداره چون باعث برکته  تو شهر ما یه سری خونه هستن که به اصطلاح سید دارن یعنی جن خوب اون خون ...

چ جالب منم شنیدع دارم محل زندگیه ماهم ازاین سیدا هست شوهرم میکه این سیدا با جنا دوستن

بعضی ازادماهم میان سراغ این سیدا تامشکلشونو حل کنه

من که بقیه جاشو ببینم سکته میکنم خوبه این فقط دو تا پا بود اینجوری شدما

خودشونو نشون نمیدن معمولا

شهر ما خیلی قدمت داره و خونه های قدیمی هم زیاد داده کلی خونه جن دار داریم هم خوب هم بد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا 😨😨😨😨😨😨😨😨چه وحشتناک

اره خیلی یبارم خواب بودم بیدارم کرد سرم خیلی درد میکرد گفت بیا این بالشت بزار زیر سرت تکیه داد به دیوار بعدم غیب شد بعد به خودم اومدم دیدم یه تخته چوب سفید تکیه داده شده به دیوار من داشتم سکته میکردم شوهرمو بیدار کردم گفتم تو اوردی گفت ن اون اخرین بار بود دیدمش بعد ازونجا رفتیم دیگه ندیدمش 

چ جالب منم شنیدع دارم محل زندگیه ماهم ازاین سیدا هست شوهرم میکه این سیدا با جنا دوستن بعضی ازادماهم ...

نه ما به خود جن خوب میگیم سید 

مثلا خواهرم میگه بچگیش از پله های طبقه بالا افتاده ولی خیلی آروم اونده رو زمین و هیچیش نشده اما کسی باور نمیکنه 

خواهر کوچیکترم وقتی چند ماهه بود یه لیوان شکوند نشست روی شیشه خورده مثل اکلیل باهاشون بازی میکرد اما حتی خراش هم برنداشت 

کدوم اینا عادیه؟ نرمال نیست اما ترسناک هم نیست

اره خیلی یبارم خواب بودم بیدارم کرد سرم خیلی درد میکرد گفت بیا این بالشت بزار زیر سرت تکیه داد به دی ...

خداروشکر اما بنظرم جن مسلمون بوده

فقط یه صلوات برای حل مشکل پدرم و خانوادم😔