2777
2789
عنوان

به بچم میگه به من بگو مامان😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2879 بازدید | 136 پست
😳😳 اره راست میگی.ببخشید بدون دونستن همه ماجرا قصاوتکردم. منو حلال کن😥😥 توهم رک بگو زبونت لال ...

خواهش میکنم عزیزدلم بیخیال. من گاهی میام توی نی‌نی‌سایت درد دلامو توی تاپیکا میگم تا خالی بشم، چون با هیچکس نمیتونم درددل کنم، شوهرم که وقتی حرف خانوادش میشه بهش برمیخوره، خانوادمم که دلم نمیاد اذیتشون کنم با حرفام😞

من میفهمم منظورشون چیه، چون شوهرم خیلی هوای خواهراشو داره خیال میکنن شوهرم منو آدم حساب نمیکنه. چند ...

وای وای اون خواهرشوهرت عین واسه منه،یعنی واسه حرف معطلی نداره ها انقد زود یه چیزی پیدا میکنه میگه پرووو

همش دوس داره تیکه بندازه لامصب همش بخدا من اصلا کاری به کارشون ندارم ولی بیا مگه این دست برداره،پوخ😒

تازه بهت بگم حجاب کااامل نماز اول وقتش ترک نمیشه ولی حالا بیا ببین دیگه

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزدلم بیخیال. من گاهی میام توی نی‌نی‌سایت درد دلامو توی تاپیکا میگم تا خالی بشم، چون ب ...

ببخشید😓😓

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
😳😳به نظرتون اون دنیا اینجور ادمهارو چیکار میکنن

به خدا صدام در نیومد آخرش هی منو تهدید میکرد میگفت خواهر شوهر باید بزنه تو گوش عروس تا آدم شه ، عروس باید از خواهر شوهر بترسه منم فقط سکوت میکنم اما تو تنهاییی خودمو میخورم اگر بخوام جوابشو بدم دعوا میشه اونا چند نفرن اما من تنهام 

به خدا صدام در نیومد آخرش هی منو تهدید میکرد میگفت خواهر شوهر باید بزنه تو گوش عروس تا آدم شه ، عروس ...

عزیزم مقصر تو و خواهرشوهرت نیس،مقصر ببخشیدا اون شوهر بی غیرتته که اونارو نمیشونه سرجاشون،شوهر من هرچی ام باشه ازشون گلایه ای بکنم میره میگه چرا این حرفو زدین و فلان،شوهرت تورو داده زیر پای اونا😒

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸
وای وای اون خواهرشوهرت عین واسه منه،یعنی واسه حرف معطلی نداره ها انقد زود یه چیزی پیدا میکنه میگه پر ...

دقیقاً خواهرشوهر من نماز خونه😂 به نظر من این نمازا قبول نیست وقتی دل شکسته پشتت آه بکشه🙁