2777
2789
عنوان

به بچم میگه به من بگو مامان😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2880 بازدید | 136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه تو از جزییات رفتار اونا با من خبر نداری فداتشم، اینا فکر میکنن صاحب شوهرمن ، چهارتا جاری دارم ای ...

😳😳

اره راست میگی.ببخشید بدون دونستن همه ماجرا قصاوتکردم.

منو حلال کن😥😥

توهم رک بگو زبونت لال ان شاءالله بچه خودت بیمادر بشه😏😏

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

به قول این دوستمون شما اول باید رو خودت کار کنی ۔ تمرین کن استرس رو از خودت دور کن جاهایی ک لازمه بتونی از حق خودت دفاع کنی 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
خب دیگه اول رو خودت کار کن چون شاید بعدا براش زن هم گرفتن و شما مجبوری سکوت کنی چون ممکنه بخورنت

یه بار جلوشون وایسادم رفتن پشت سرم گفتن باید بریم داداشمونو زنش بدیم 

بخدا منو میخورن 

حس میکنم زیادم حرص نمیخوری از دستشون،به شوخی رد میکنی میره و اومدی باخودت گفتی یه تاپیک تو این مورد بزنم،خببب عزیزمننن تو چقد کم رویی چقد صبوری واای من دارم دیوانه میشم جای تو😑😑

بقوا اون دوستمون امروز خیلی حرص خوردم تو سایت🤦‍♀️

خدا همچین خواهرشوهرایی رو نصیب گرگ بیابونم نکنه دیگه تو که کم رویی

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸
هی میگم سکوت کنم خوب میشه چی کار کنم حریفشون نیستم 

سکوت چی؟الان همین خواهر شوهر اگه خواهر شوهر خودش بود چی میگفت؟لهش میکرد

توام یکم جدی باش لزومی نداره از کسی ترس داشته باشی،نرو خونشون بچت نذار ببرن،سر این قضیه یه دعوای مفصل با شوهرت بگیری عقلش میاد سرجاش😒

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸
حس میکنم زیادم حرص نمیخوری از دستشون،به شوخی رد میکنی میره و اومدی باخودت گفتی یه تاپیک تو این مورد ...

نه به خدا خیلی غصه خوردم خیلی حرص خوردم تیرویید گرفتم موهام میریزه اما من آدم سر و صدا کنی نیستم فقط میخوام دیگه نرم میبینمشون چار ستونو بدنم میلرزه

میگفتی گوه خوردی دوسش داری بیشرف

من میفهمم منظورشون چیه، چون شوهرم خیلی هوای خواهراشو داره خیال میکنن شوهرم منو آدم حساب نمیکنه. چند وقت پیش رفته بودیم تفریح با خانواده‌ی شوهرم، سه تا خواهرشوهرم که خدا نکنه یه بار برای تفریح خرجشون پای خودشون باشه، فقط دوتا کاسه بشقاب میارن دیگه تمام مخارج ناهار و شام تفریح گردن ماست اونا فقط زحمت میکشن میلُمبونن، باقی‌مونده‌ی کباب رو هم میریزن رو برنج میبرن برا خودشون خونه. اون روزم هرسه خواهرشوهره مهمونمون بودن. خواهرشوهر وسطیم آخر غذا گفت دست داداشم و خانمش درد نکنه خدا روزیشون بده امروز زحمت مارو کشیدن(اینیکی یکم از بقیه بهتره) خواهرشوهر بزرگه‌م جوابشو داد گفت دست داداشم درد نکنه که زحمت میکشه😕 خواستم بهش بگم آخه عوضی مگه منم کارمند نیستم فقط داداشت زحمت میکشه؟! کارد بزنن به شکمت که اینقدر نمک نشناسی

سکوت چی؟الان همین خواهر شوهر اگه خواهر شوهر خودش بود چی میگفت؟لهش میکرد توام یکم جدی باش لزومی ندار ...

با شوهرم دعوا کردم اونم بهشون گفت بچه رو نبرید خواهرش رفت بیمارستان سرم بهش وصل کردن افتاد بغل شوهرم زار زار گریه که چی که یه کلمه گفتیم بچه رو نبر