2777
2789
عنوان

به بچم میگه به من بگو مامان😐

2879 بازدید | 136 پست

خواهر شوهرم و دخترش بچمو همش میکشن سمت خودشون محبتای افراطی میکنن من درک میکنم که عمشه اما دیگه واقعا از حد گذروندن 

دختر خواهرشوهرم بیست و سه سالشه میخواد بچمو به خودش وابسته کنه من میخوام به بچم غذا بدم میگه بده خودم میدم 😐

همش میگن مال خودمونه شبیه خودمون شده 

دخترش به پسرم میگه به من بگو مامان من مامان دومتم یه بارم داشت به یکی میگفت پارسارو من بزرگ کردم 😐😐😐(هیچ کار نکرده) 

تا میخوام بچمو بغل کنم یا نوازشش کنم سنگینیه نگاهشونو حس میکنم 

یه بار گفتم میخوام پسرمو ببرم مهد خواهرشوهرم گفت باباش باید ببرتش ، یعنی چی آخه ؟؟؟؟

اگر بفهمن از یه کلمه ای بدم میاد که جلو بچم نگن عمدااا هی تکرار میکنن 

به شوهرمم میگم انگار نه انگار اصلا اهمیت نمیده 

رفتارشون خیلی منزجر کنندس 

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کمتر برو پیششون

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

ولشون کن 

تو که خونه خودتی نازش کن جلو اون حال بهم زنا این کار نکن   

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 

فقط می تونم بگم  هر چی بیشتر حساسیت به خرج بدید  هم خودتون اذیت میشید و هم دیگران  رو متوجه نقطه ضعف تون میکنید 

تصور کنید  خواهر خودتون  هستن و حالا به این شکل دارن ابراز محبت میکنن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

به محبت کردن اونا کاری نداشته باشه خودت مث ی مادر محبتش کن بدون توجه به رفتار اونا.درضمن اصلا وقتی بهش محبت میکنن واکنش نشون نده ک نقطه ضعفت بفهمن بیشتر اذیتت کنن

اللهم عجل لولیک الفرج