2777
2789

سلام دوستان مادر شوهرم اینا یه همسایه ای دارن که جدید اومده بودن وکسی نمیشناختشون اینا چندباری که من وباخواهرشوهرم دیدن فکر کردن خواهریم منم تازه ۴هفتس ازدواج کردم بعد امروز اومدن در زدن درخونه مادرشوهرم ماهم اینجابودیم شوهرم رفت ایفون وبرداشت گفت شما گفت براامر خیر اومدیم چندتاسوال بپرسیم بعد شوهرم برگشت گفت به مادر شوهرم مادرشوهرم از توتصویرکه دید همسایه جدیدس درو بازکرد زنه وخواهرش اومدن بالا خلاصه سلام و... یهو همسایه مادر شوهرم اینا تامن ودید گفت میخواستم یه چیزی ودرمیون بزارم این چندباری که خواهرم اینا اومدن پسرش دوتا ازدخترای شمارودیده وخوشش اومده میخوایم پاپیش بزاریم که امکان داره بیایم خواستگاری بعدتا من ودید گفت اره ازاین دختر گل میخوایم خواستگاری کنیم😟

بقیشم تایپ کردم الان میزارم 

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

شوهرم از عصبانیت قرمزززز شده بود وعصبی تااومد یچی بگه مادرشوهرم برگشت گفت که این خانم متاهلن وعروسم هستن بعدخانومه معذرت خواهی کرد گفت شرمنده نمیدونستیم دیدیم ازش پیداست دختر خوبیه وخوشکله گفتیم بیایم درمیون بزاریم شرمنده نمیدونستیم روز خوش ورفتن ولی من داشتم میلرزیدم ازاسترسسسس شوهرمم عصبییی وحشتانک وقتی رفتن برگشت گفت به چه حقی اومدن خواستگاری زن من تورو این پسره کجا دیده شیطونه میگه برم یه دندون سالم تودهنش نزارم بزنم بکشمش هرچی بهش میگفتن اروم باش اصلا نمیتونس اروم باشه بهش گفتم نمیدونستن من زن تو هستم ومتاهلم باداد گفت غلط  کردن که اصلا اومدن تایه مدت اصلا اینجا نمیای تا ازسر پسره بیفتی وگرنه خون به پامیکنم کسی بیاد برا چیزی که مال منه ازاون موقعه ام اومدیم خونمون هنوزم عصبیه رفته تواتاق دراز کشیده منم بخاطراین که اروم شه توپذیرایی نشسنم نمیدونم چیکار کنم خیلی عصبی وحالش بدشد🙁🙁🙁🙁

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها چیکارکنم اروم شه یادش بره اخه من الان چیکارکنم اونا که نمیدونستنن ولی این چرا اینجوری شد 😞

برا خیلیا پیش میاد اینچیزا 

با یه نه گفتن واینکه ایشون عروس ماست تمام میشه واتفاق خاصی هم نمیوفته 

بعدم خانومه یه کاره از پشت آیفون به همسرت گفت برا امر خیر اومدیم !؟؟😐😑

خب بهتر بود میگفت با خانم فلانی کار دارم همسایه جدید هستم میشه درو باز کنید وبعد ادامه داستان 😕

چه لذتی

وای این کجاش لذت داره دارم دق میکنم که شوهرم اینجوری عصبی شدو حالش بده 

برا خیلیا پیش میاد اینچیزا  با یه نه گفتن تمام میشه واتفاق خاصی هم نمیوفته

خیلی ناراحتم بخدا مامانم میگه که چیزی نگو مردِ غیرت داره بزار خودش اروم شه کاری نکن یوقت بیشتر عصبی شه هم به خودت یه چیزی بگه هم یه کاری کنه