2777
2789

خواهرشوهرم ازدواج کرده و موهاشو رفته پسرانه کوتاه کرده، ما تو محیطی هستیم ک همه چیز عیبه، بعد شوهرم راه دور بود زنگ زد بهش ک این چ کاری بود زشته فردا مردم حرف در میارن، لاقل بجا اینکه همش میری بازار پول جم کن خونه بخرین، بعد در اومد بهش گف همه ک مث زن تو نیستن فشار بیارن ب شوهراشون واسه طلا و خونه، شوهرمم بهش گف زن من اگ بهم فشار نیاره، صاحب هیچی هم نمیشم

بعد من ندیدم خواهرشوهرمو ولی با خنده ب مادر شوهرم گفم ک همچین چیزی گفته 

بنظرتون قهر کنم باهاش یا مهم نباشه واسم؟ 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار شوهرت اشتباه بوده دخالت کرده اونم اجازه دخالت به خودش داده

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

به شوهرت چه ربطی داره خواهرش موهاشو زده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2790
2778
2791
2779
2792