ضررشم بستگی ب آرایشگر داره اگه کارش خوب بلد باشه ریزش و اینا نمیگیری
قیمتم هرکی واسه خودش میگه
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
عزیزم شما چقدر هزینه کردین،هزینه برای موهای پر و خیلی بلند چقدره؟؟؟
ببین من جای خوب میرم برای موهای خیلی بلند و پر ۵ درمیاد ولی موهات عالی میشه عالی اگه تهرانی برو گلوبال کراتین غزال فرمانیه یا برو پیش فرناز بدری نیاوران من از هر دوجا راضیم چند ساله دارم کراتین میکنم
ضرر اینکه هر روز اتو مو دست بگیری خیلی بیشتر از کراتینه، من کراتین کردم الان کراتینم رفته ولی بازم از قبلش خیلی بهتره و بعدشم شامپو و ماسک مو مخصوص و روغن آرگان استفاده باید بشه. هزینشم بستگی به جایی که میری و موادش فرق داره
خدایا هر کس برای من هر دعایی کرد هزار برابرش رو اول به خودش بده
سلام عزیزم من چن ساله موهامو کراتین میکنم فوقالعاده راضی هستم چون من موهام همیشه کوتاهه خودم علاقه زیادی به مو کوتاه دارم اکثرا میگن بهم میاد و چون موهام موجدار و خشکه ناچار شدم کراتینه کنم موی پسرونه رو حدود ۳۰۰ هزارتومن دادم ولی بشدت راضی هستم در کنارش باید روغن آرگان اصل و شامپوی فری سولفات و ماسک مو هم حتما و حتما استفاده کنید والا به هیچ وجه جواب نمیگیرید و موهاتون داغون میشه منکه روغن آرگانو ماسک مو و شامپو رو همیشه از یه پیج توی اینستا میخرم moshirishop@ محصولاتشون کاملا ارگانیک و گیاهی هستش حتما استفاده کنید