2777
2789

طلا از ارزشش هيچوقت کم نميشه

مخصوصا تا وقتي تو ايراني

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم نه چون تنها سرمایه ات از دستت میره

و در ازاش چیزی به دست نمیاری

من‌خودم تا چند وقت دیگه برای ماشین شوهرم میفرشم

اما ماشین باید به اسم من باشه

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

اگر خونه به اسم هردوتونه و خودت شخصا معتقدی به تعمیر احتیاج داره ایرادی نداره.

اگر نه یه مقداریشو (حتی شده دو دانگ) به اسمت کنید قبل فروختن طلا. وقتی همسرت انتظار داره از سرمایه ی شخصیت برای خونه تون خرج کنی اون خونه باید مال هردوتون باشه

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

اگه شوهرت نداره که تعمییرکنه بفروش خونه ی خودتونه جای دوری نمیره‌ولی اگه داره اصلانفروش خودش خرج کنه

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش

من ۱۲ ساله ازدواج کردم تا حالا ۴ بار طلا جمع کردم و فروختم الان ۳ دونگ خونه به ناممه و یه زمین پدری فروختم مغازه خریدیم اونم ۳دونگ واسه منه به نظرم طلا بفروشی یه چیزی به نامت باشه بهتره