2777
2789

کم خونی داری احتمالا و اینکه شبا سرتو رو بالش بذار چهارشیره بخور روز یه قاشق ناشتا..یه چیز جدیدیم اومده اسمشو نمیدونم یه چیزی میزنن ب چشم یهو باد میکنه خون جریان پیدا میکنه درس میشه اسمشو نمیدونم متاسفانه

کم خونی داری احتمالا و اینکه شبا سرتو رو بالش بذار چهارشیره بخور روز یه قاشق ناشتا..یه چیز جدیدیم او ...

دست و پامم همش یخ و تپش قلب هم دارم یعنی کم خونم اخه ی مدت غذا نمیخوردم ۴ کیلو تو ۱۰ روز کم کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست و پامم همش یخ و تپش قلب هم دارم یعنی کم خونم اخه ی مدت غذا نمیخوردم ۴ کیلو تو ۱۰ روز کم کردم

اره ببینانمی باعث سردی دست و پا سیاهی زیر چشم گاهی سستی و ضعف بدنم میشه میخوای برو دکتر یه ازمایش بده ولی علائم کم خونی و داری 

کم خونی داری احتمالا و اینکه شبا سرتو رو بالش بذار چهارشیره بخور روز یه قاشق ناشتا..یه چیز جدیدیم او ...

میگم سیاهی چشمی که به خاطر کم خونیه فقط با خوردن فولیک اسید و قدص آهن درست میشه؟

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
میگم سیاهی چشمی که به خاطر کم خونیه فقط با خوردن فولیک اسید و قدص آهن درست میشه؟

کمترمیشه ولی کامل خوب نمیشه یعنی کم خونیت اونقد پیش رفته ک باعث سیاهی زیرچشت شده و یه جورایی باید درمان بشی و گفتم مصرف چهارشیره و سرروبالش و اینام خیلی مهمه حتی اگ خوبم شدی باید اینارو مصرف و رعایت کنی برای جلوگیری گاهی وقتام ازکم خونی نیس ممکنه ارثی باش و اصلا برطرف نشه

کمترمیشه ولی کامل خوب نمیشه یعنی کم خونیت اونقد پیش رفته ک باعث سیاهی زیرچشت شده و یه جورایی باید در ...

مال من ارثی نیست

به خاطر کم خونیه

به جز من کسی نداره مال منم زیاد معلوم نیست ولی روزایی که خسته ترم یا باید تاصبح درس بخونم انگار زیر چشام چاله کندن

شما برای درمان  کامل کم خونی راهکاری ندارین؟توی اطرافیان تجربه ای در این زمینه نداشتن

امکانش هست با مراقبت زیاد زیر چشمم کاملا خوب شه؟

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
مال من ارثی نیست به خاطر کم خونیه به جز من کسی نداره مال منم زیاد معلوم نیست ولی روزایی که خسته تر ...

من خودم کم خونی شدید دارم و مصرف چهارشیره و اینکه خیلی میوه های ویتامین دارخوردم شیر اجیل خرما و قرص زینک خریدم خارجیشو کمترشد و البته ۸ساعت خواب و باید داشته باشی کم خوابی تشدید میکنه من آنمی شدیدی دارم و خیلی طول میکشه تا خوب شدم ولی الان خیلی بهترشدم

۸ تا ۹ ساعت میخوابم ولی باز خوابم میاد نمیدونم چرا

خب کم خونی عزیزم. کم خونی باعث میشه همیشه خوابت بیاد و سرحال نباشی .هرشب یه دونه فولیک اسیدبخور و ماهی یه دونه ویتامین دی

دردم از یار است و درمان نیز هم