2777
2789
سوتی تا حالا نشنیدی؟ گفتم از سوتی ها تون که تو جمع دادید بگید

نههههه😅

منظورم تاپیک شما نیس

تو. اون پستم بالاش یه متن نوشتم نمیدونم چیه گفتم اگه. میدونید توضیحشو بهم بدید همین

سوتی زیاد دارم مثلا  یه روز در خونمون رو زدم رفتم بازش کردم دیدم یه اقایی با شاسی بلند دم خونمونه خودمو گم کردم بهش گفتم الو الو 

اونم نه گذاشت نه برداشت گفت الو الو صدا نمیاد؟

واییییی داشتم.  اب میشدم دیگع

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههههه😅 منظورم تاپیک شما نیس تو. اون پستم بالاش یه متن نوشتم نمیدونم چیه گفتم اگه. میدونید توضیحش ...

😂😂

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
سوالها رو براساس تفکر وایده ودیده های خودتان بنویسین ببخشید اسی جان که تو تاپیک بی اجازه پست ...

جواب سوال ها رو براساس نظر و طرز فکر خودتون بدین

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
یعنی نظر شخصی خودت رو بگو

اخه گفته امتخان میگیرم بعد اون ساعته اینو فرستاده

یعنی در مورد اون کتاب نظرات شخصیمون رو بنویسیم؟؟

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
نههههه😅 منظورم تاپیک شما نیس تو. اون پستم بالاش یه متن نوشتم نمیدونم چیه گفتم اگه. میدونید توضیحش ...

😂😂😂وای چه با حال 

محتاط باشیم از سرزنش وقضاوت کردن دیگران وقتی  نه از دیروز او خبر داریم و نه از فردای خودمان   
جواب سوال ها رو براساس نظر و طرز فکر خودتون بدین

اخه سوالی نذاشته که 

😂😂😂وای چه با حال 

ابروم رفت بابا چه باحالی😐😅

اخه گفته امتخان میگیرم بعد اون ساعته اینو فرستاده یعنی در مورد اون کتاب نظرات شخصیمون رو بنویسیم؟؟

بله ..استادتون نویسنده ی کتابِ؟؟؟اینکه آیا نظری دارید ک اون کتاب بهتر بشه ..و از این جور موارد

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بله ..استادتون نویسنده ی کتابِ؟؟؟اینکه آیا نظری دارید ک اون کتاب بهتر بشه ..و از این جور موارد

نه. بابا چه نویسنده ای خاک برسرش کنن

باشه ممنونم بابت کمکت یه ساعته به هرکی میگم جوابمو نمیده دستت درد نکنه