2777
2789
عنوان

گند زدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی تعارف که با هم نداریم

تو که تو این علوم به این آسونی موندی در خودت میبینی که زیست و شیمی و فیزیک تجربی رو پاس کنی و تست بزنی؟ 

آگاهانه انتخاب رشته کن

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
عزیزم بیخود بااین حرفای بچه ها ناامیدنشو باید بری مدرسه صحبت کنی بگی میخوای بری تجربی...بایدراضیشون ...

امتحان خیلی سخت بود اصلا یجوری شدم

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
بابام نمیزاره میگه فقط دولتی

غصه نخور بابا.بعدا میای به این روزات میخندی

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
اسی تعارف که با هم نداریم تو که تو این علوم به این آسونی موندی در خودت میبینی که زیست و شیمی و فیزی ...

امتحان خیلی سخت ّبود من عاشق علومم خیلی دوسش دارم ولی خیلی سخت بود 😔

امتحان خیلی سخت بود اصلا یجوری شدم

کدوم استانی؟من مازندرانم.

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
امتحان خیلی سخت ّبود من عاشق علومم خیلی دوسش دارم ولی خیلی سخت بود 😔

عزیزم 💕

پس تلاشتو بکن

در نهایت اگه نشد برو آموزش پرورش نامه بگیرین

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

ببین  عزیزم 

تجربی خیلی سخته

حداقلش روزی ۴ساعت فقط باید درس بخونی  

اگه علاقشو داری اگه براش هدفی داری برو 

ایشالا موفق باشی🧪❤️

•[🌵خودت‍ باش‍  مث  بقیه زیاده‍‍🎈]•
ببین  عزیزم  تجربی خیلی سخته حداقلش روزی ۴ساعت فقط باید درس بخونی     اگه علا ...

دوسش دارم مشکل اینه که میتونم برم یا ن