2777
2789
عنوان

فریز اسپرم

536 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

همسر من یه دوره شیمی درمانی شده. به خاطر شرایط اورژانسیش قبل از شیمی براش اسپرمشو فریز نکردن و الان می خواهیم اینکارو انجام بدیم.

کسی میدونه روی سلامت اسپرم و بعدا بچه ای که به دنیا میاد اثر منفی میزاره یا نه؟

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
مگه شیمی درمانی رو اسپرم تاثیر داره؟ ینی کسی که شیمی درمانی کرده خانمش طبیعی باردار نمیشه؟

شیمی درمانی یا حداقل این شیمی درمانی که همسرم انجام داده در صورت تکرار باعث از بین رفتن اسپرم ها و در نهایت ناباروری میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیمی درمانی یا حداقل این شیمی درمانی که همسرم انجام داده در صورت تکرار باعث از بین رفتن اسپرم ها و د ...

ای وای داداشم هشت جلسه رفت کسیم در مورد فریز و اینا چیزی نگفت بهمون

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
ای وای داداشم هشت جلسه رفت کسیم در مورد فریز و اینا چیزی نگفت بهمون

متاسفانه هیچ راهنمایی توی بیمارستان نمیکنن.

همسرم دو روز وقت داشت اینکارو براش انجام بدن ولی هیچ اقدامی نکردن ما هم اطلاعی نداشتیم.

داداشت مجرده یا متاهل؟ چند سالشه؟

متاسفانه هیچ راهنمایی توی بیمارستان نمیکنن. همسرم دو روز وقت داشت اینکارو براش انجام بدن ولی هیچ اق ...

تازه نامزد کرده، دلم ریخت بخدا 

تازه نامزد کرده، دلم ریخت بخدا 

عزیزم من در مورد بیماری همسرم اطلاع دارم.

سرطان خون داره و قراره برای پیوند شیمی درمانی بشه.  نوع شیمی درمانی که میگیره خیلی سنگینه و اثرات جانبیش زیاده. 

نمیشه همینجوری نظر کلی داد. خیلیا رو هم دیدم که بعد از شیمی بچه دار شدن. حتی در مورد همسرم هم دکتر گفت ممکنه دو تا سه سال بعد از شیمی درمانی، بدن دوباره اسپرم سالم تولید کنه.

ولی به نظرم بد نیست یه آزمایش بده خیالتون راحت بشه. اصلا شاید لازم باشه زودتر یا دیرتر بچه دار بشه.

عزیزم من در مورد بیماری همسرم اطلاع دارم. سرطان خون داره و قراره برای پیوند شیمی درمانی بشه.   ...

ان شالله خدا به همسرتون شفا بده عزیزم، اره حتما ممنون