e_sahar مدیر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 59 پست عزیزان دیشب یه بی بی زدم حاله داشت مارو وندفو صبح یکی دیگه زدم بازم حاله انداخت زیر پنج دقیقه ۴ روز به موعدم مونده به نظرتون ممکنه باردار باشم؟😬این ماه لتروزول خوردم دوتا فولی ۱۸ داشتم 1400/03/05 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 مگه نمیگن هرمون بارداری اول توی خون بعد توی ادرار میره؟ اگه بی بی حاله انداخت پس صد در صد امکانش هس ... خیلی عجله داریااا خیلیییخب دختر دو روز صبر کن😂😂😂 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 عزیزم چند هفتتونه؟ چند ماه اقدام بودین؟؟ الان هفت هفتمه😁۳ ماه اقدام •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 خیلی عجله داریااا خیلییی خب دختر دو روز صبر کن😂😂😂 والاااکه نمیتووونم😂😂😂😂دارم از فضولی میترکم
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 من یک سالو نیم😬 اوخی فدا سرت دیگه مامان شدی ا نشالله •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 الان هفت هفتمه😁 ۳ ماه اقدام انشالله صحیییح و سالم باشه عزیزدلم
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 اوخی فدا سرت دیگه مامان شدی ا نشالله خداااکنه اینطور که میگی باشه
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 والاااکه نمیتووونم😂😂😂😂دارم از فضولی میترکم خب برو ازمایش بده فوقش میگه بابد تکرار بشه🤔 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 خب برو ازمایش بده فوقش میگه بابد تکرار بشه🤔 😂😂😂😂ای خدا کاشکی نمیزدم اصلااا
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 😂😂😂😂ای خدا کاشکی نمیزدم اصلااا علائم چی داری؟ •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 وای من دارم میمیرم بس که گشنه م میشه😭 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 علائم چی داری؟ الان فقط نفخ دارم بی حالی و بی رمقی خیلی هم حساس شدم انگار منتظرم یچی بشه گریه کنم 😂😂توی رحمم هم احساس سنگینی و پری دارم در پریود هم گاها دارم
گیرافتادم عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 208 من تو اقدام پریود ام کاملا منظم بودن. الان سه روز عقب انداختم. بیبی هم منفی میشه.روز موعد پری یه لکه قهوه ای با درد زیاد پریود داشتم. بعد تموم شد الان دوباره لکه صورتی دارم. کسی اینجوری شده تا حالا؟ 🤔با اجازه استارتر 🙏
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 من تو اقدام پریود ام کاملا منظم بودن. الان سه روز عقب انداختم. بیبی هم منفی میشه.روز موعد پری یه لکه ... عزیزم بی بی زدی؟
_آبرنگ_ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 273 من تو اقدام پریود ام کاملا منظم بودن. الان سه روز عقب انداختم. بیبی هم منفی میشه.روز موعد پری یه لکه ... من دو روز تاخیر ب ب چک منفی شد، امروز شش روز تاخیر دارم دوباره امتحان کردم بعد 20 دقیقه خط دوم افتاد... حالا نمیدونم دیگه باردارم یا نه! کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹