e_sahar مدیر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 59 پست عزیزان دیشب یه بی بی زدم حاله داشت مارو وندفو صبح یکی دیگه زدم بازم حاله انداخت زیر پنج دقیقه ۴ روز به موعدم مونده به نظرتون ممکنه باردار باشم؟😬این ماه لتروزول خوردم دوتا فولی ۱۸ داشتم 1400/03/05 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 اختمال خیلی زیاااااااد بارداری 🤩ولی محض اطمینان بعد موعدت ازمایش بده 🥰 توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 شما آمپول هم زده بودی؟؟ نه فداتشم فقط لتروزول و اینوفولیک خوررم
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 اختمال خیلی زیاااااااد بارداری 🤩 ولی محض اطمینان بعد موعدت ازمایش بده 🥰 شوکا جون فردا آز بدم مشخص نمیشه؟
مجازی_تر_از_مجازی عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 7231 به نظرتون کی برم واسه ازمایش؟ عزیزم اگه باردار نبودین،اصلا هاله هم نمیفتادولی واسه آزمایش فکرکنم زود باشه،یکی دوهفته دیگه برینانشالله که خدا دلتونو شاد میکنه 🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 واقعا؟هالش در همین حد بود؟ بعد چند دقیقه ؟ چند روز بعدش از دادی؟ اره فقط با چشم میشد دید ولی خب زودی هاله انداخت تو عکس زیاد مشخص نبودحالا برا شما مشخصه تو عکسمن صبر کردم روز موعودم دوباره بیبی زدم مثبت شد بعد ۳ روزم رفتم ازمایش دادم هفته بعدم یکشنبه باید برم سونو😁 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 شوکا جون فردا آز بدم مشخص نمیشه؟ حالا زودهچون دکتر هم بری ازمایش بعد موعدت رو میخواد توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 عزیزم اگه باردار نبودین،اصلا هاله هم نمیفتاد ولی واسه آزمایش فکرکنم زود باشه،یکی دوهفته دیگه برین ... واقعا؟😙خداااکنه
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 اره فقط با چشم میشد دید ولی خب زودی هاله انداخت تو عکس زیاد مشخص نبود حالا برا شما مشخصه تو عکس من ... مگه من تا سه روز دیگه طاقتتت میارم😂😂الان میخوام یه مارک دیگه بی بی استفاده کنم
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 مگه من تا سه روز دیگه طاقتتت میارم😂😂 الان میخوام یه مارک دیگه بی بی استفاده کنم مثبت مثبته دیگه همش فک کن که بارداری تا صبر کنی😁 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
الناخانووووووم عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 11476 اره من خودم شیش روز جلوتر از موعود هاله انداخت الانم باردارم😄 جدی شش روزجلوتر؟؟؟لک لانه گزینی داشتی عزیزم؟ افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
e_sahar مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 470 عزیزم مبارکه...میشه از علایمتون بگین؟ قربونت برم هنوز مطمعا نیستم که مثبته ولی اینماه از بعد اقدام ترشح زیاد رقیق سفید داشتمدو روزه نفخ شدیید گرفتم ...یکمم جوش زدم پوستمم زرد شده ان.اد
abnabat_choobi عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1441 مگه من تا سه روز دیگه طاقتتت میارم😂😂 الان میخوام یه مارک دیگه بی بی استفاده کنم مبارکه.۳و۴روز صبر کن تا آزمایش دادی معلوم شه خدایا شکرت🌸