مونا٧١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4073 عنوان زخم مقعد 245 بازدید | 15 پست من اومدم يه شهر ديگه روز اول خوب بودم ديروز شب رفتم دستشويي يبوست گرفتم نتونستم دستشويي كنم بعد نصفه شب رفتم دستشويي تونستم با ملين خورده بودم دستشويي كنم اما قبل اينكه دستشويي كنم ١٠ ١٥ قطره خون شفاف اومد خيلي ترسيدم فكر كنم زحم شدم 1400/03/05 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مونا٧١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4073 شقاق داری احتمالا برو داروخونه پماد بخر يعني با يه بار يبوست
mina_hastam عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8173 خیلیم بده سعی کن ملین بخوری یه مدت ک فشار نیاد بهت ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ
ترنم۹۳ عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1397 ازعلائم بواسیر ،ازنت سرج کن مراعات کن عودنکنه یه پمادم هست آنتی همورئید بزن خیلی خوبه مشکلتوحل میکنه هرموقع خارش داشتی بزن .منم این مشکل رودارم سبزی استفاده کن
مونا٧١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4073 خیلیم بده سعی کن ملین بخوری یه مدت ک فشار نیاد بهت اصلا خوب شدم ملین خوردم ولی خیلی ترسیدم نکنه بواسیر بشه و همش خون بیاد؟؟!!
مونا٧١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4073 ازعلائم بواسیر ،ازنت سرج کن مراعات کن عودنکنه یه پمادم هست آنتی همورئید بزن خیلی خوبه مشکلتوحل میکنه ... ببخشید راحت صحبت میکنم من فکر میکنم بخاطر مدفوع خیلی خشک زخم شدماما خوب میشه؟
ترنم۹۳ عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1397 ببخشید راحت صحبت میکنم من فکر میکنم بخاطر مدفوع خیلی خشک زخم شدم اما خوب میشه؟ خواهش میکنم اگه فکرمیکنی ازیبوست هست چن روزسبزی وشربت ملین استفاده کن یابجای شربت همون سبزی ،زردالو خشک خیس کن بخور اگه خوب شدی که خداروشکر وگرنه پماداستفاده کن پمادرو هرروز نزن هرموقع احساس خارش یادرد داشتی بزن انشاالله خوب میشب
mina_hastam عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8173 اصلا خوب شدم ملین خوردم ولی خیلی ترسیدم نکنه بواسیر بشه و همش خون بیاد؟؟!! بواسیر ب یه بار نمیزنه بیرون.احتمالا بی ادبی مدفوعت مقعدت رو زخم کرده ک خون دیدی ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ
مونا٧١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4073 بواسیر ب یه بار نمیزنه بیرون.احتمالا بی ادبی مدفوعت مقعدت رو زخم کرده ک خون دیدی بله دقیقا خودمم حس میکنم زخم شده خداکنه زود خوب شه
sofiya۷۱۷۱ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 214 بله دقیقا خودمم حس میکنم زخم شده خداکنه زود خوب شه عزیزم خوب شدی؟
مونا٧١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4073 خواهش میکنم بگو چیکار کردی؟خون میدیدی موفع دفع؟ برای من بر اثر مسافرت که آب به آب شده بودم یبوست گرفته بودم زخم شده بود و خون اومد ترسیدمپماد استفاده کردم