2777
2789
عنوان

زخم مقعد

245 بازدید | 15 پست

من اومدم يه شهر ديگه 

روز اول خوب بودم ديروز شب رفتم دستشويي يبوست گرفتم نتونستم دستشويي كنم بعد نصفه شب رفتم دستشويي تونستم با ملين خورده بودم دستشويي كنم اما قبل اينكه دستشويي كنم ١٠ ١٥ قطره خون شفاف اومد 

خيلي ترسيدم 

فكر كنم زحم شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیم بده سعی کن ملین بخوری یه مدت ک فشار نیاد بهت

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
ازعلائم بواسیر ،ازنت سرج کن مراعات کن عودنکنه یه پمادم هست آنتی همورئید بزن خیلی خوبه مشکلتوحل میکنه ...

ببخشید راحت صحبت میکنم 

من فکر میکنم بخاطر مدفوع خیلی خشک زخم شدم

اما خوب میشه؟

ببخشید راحت صحبت میکنم  من فکر میکنم بخاطر مدفوع خیلی خشک زخم شدم اما خوب میشه؟

خواهش میکنم اگه فکرمیکنی ازیبوست هست چن روزسبزی وشربت ملین استفاده کن یابجای شربت همون سبزی ،زردالو خشک خیس کن بخور اگه خوب شدی که خداروشکر وگرنه پماداستفاده کن پمادرو هرروز نزن هرموقع احساس خارش یادرد داشتی بزن انشاالله خوب میشب

اصلا خوب شدم ملین خوردم ولی خیلی ترسیدم نکنه بواسیر بشه و همش خون بیاد؟؟!!

بواسیر ب یه بار نمیزنه بیرون.احتمالا بی ادبی مدفوعت مقعدت رو زخم کرده ک خون دیدی

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ