2777
2789
عنوان

خردکن برقی

4095 بازدید | 25 پست

خانما میشه یه خرد کن خوب برا استفاده روزمره و دم دستی بهم معرفی کنین؟
برام مهمه که مخزنش کوچیک در حد یکی دو تا پیاز باشه و هم اینکه گوشت و مرغم راحت خرد کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داشتم تاپیکاتو میدیدم از تجربه خودم بگم یه خرد کن چینی دارم ازنا که طرحش قدیمیه مامانامون داشتن کاسه ایه بزرگه ولی کم عمق، ولی فوق العادست، گوشتو مرعو هر چی بگی توش میندازم ولی در عوض رفتم با کلی تحقیق مولینکس خریدم ازینا که خ گرون بودو اینا یعنی اصلا نباید توش گوشت بندازی، اصلا بندازی روشن نمیشه، فقط بدرد سبزیجات میخوره، خلاصه من بجات باشم دوتاشو میخرم اون چینیه واسه مواد کتلتم این مولینکسه هم برا خرد کردن سبزیجات عالیه چون عمقش زیاده تیغشم سه تا ردیفه عمودی رو سرِ همه قشنگ همه چیو پودر میکنه 😊

من عشق وسایل اشپزخونم هر چی خاستی بپرس 😉

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

عزیزم داشتم تاپیکاتو میدیدم از تجربه خودم بگم یه خرد کن چینی دارم ازنا که طرحش قدیمیه مامانامون داشت ...

سلام میشه منو راهنمایی کنید.خرد کن واسه سبزی پیاز میخواستم .یه مدل تو نمایندگی پارس خزر دیدم گفت 2کیلو پیازو خرد می‌کنه.از این سبزی خرد کن سبز ایران که استیل هستن نمی‌خوام بزرگه.جا ندارم.من در حد 2تا3کیلو پیاز یا سبزی می‌خوام برام خرد کنه.چه مارکی پیشنهاد میدی؟

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
سلام میشه منو راهنمایی کنید.خرد کن واسه سبزی پیاز میخواستم .یه مدل تو نمایندگی پارس خزر دیدم گفت 2کی ...

همین پارس خزره خوبه، من شنیدم قطعات پارس خزر ، مولینکسه که ایران منتاژش میکنه، یعنی تیعه هاش خیلی خوبه، بعد اینا از سبزی خرد کنای بزرگا خیلی بهترن، چون سبزی خرد کن خیلی خیلی ریز میکنه سبزی رو اصلا من نمیپسندم، اما این کوچیکا بهتره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

همین پارس خزره خوبه، من شنیدم قطعات پارس خزر ، مولینکسه که ایران منتاژش میکنه، یعنی تیعه هاش خیلی خو ...

ممنونم .راستی ساندویج ساز هم میخواستم چه مدل بگیرم؟؟

ممنونم .راستی ساندویج ساز هم میخواستم چه مدل بگیرم؟؟

خواهش میکنم والا من فلر دارم خیلی راضیم، ۴ تا پنجره برا نون تست داره قیمتشم مناسبه نه خیلی ارزون و نه خیلی گرونه،

خواهش میکنم والا من فلر دارم خیلی راضیم، ۴ تا پنجره برا نون تست داره قیمتشم مناسبه نه خیلی ارزون و ن ...

یه سوال دیگه نظرتون در مورد رنگ سفید کابینت چیه؟؟؟بنظرتون خیلی جای لکه نشون میده .یه تاپیک زدم کسی زیاد شرکت نکرد

یه سوال دیگه نظرتون در مورد رنگ سفید کابینت چیه؟؟؟بنظرتون خیلی جای لکه نشون میده .یه تاپیک زدم کسی ز ...

من کابینت خودم سفیده موج داره، کابینت سفید هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه، فقط موج دار مثه من نخر، که تمام اون لک و چربی میره تو اون شیارا و پاک کردنش همینجاش سخته، واِلا سفیده ساده بخر فقط با اسپری مخصوص چوب با پارچه نانو تمیزش کن

من کابینت خودم سفیده موج داره، کابینت سفید هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه، فقط موج دار مثه من نخر، که تمام ا ...

میگن مات بهتره .براق جای لک دست میمونه 

میگن مات بهتره .براق جای لک دست میمونه 

خب براق خیلی جلوش بیتره، تو با اسپریِ مخصوص چوب اگر نظافت کنی اصلا جایی نمیمونه، من حتی یخچالم استیله، قبلا با پارچه نم دار تمیزش میکردم همیشه لک اب میپوند، الان رفتم اسپری مخصوص برا یخپال خریدم اصلا ذره ای لک نمیفته

2790
2778
2791
2779
2792