2777
2789
عنوان

خواستگار خجالتی

589 بازدید | 12 پست

بچه ها شما نظرتون راجبه پسری که شب خواستگاری اصلا سرشو بالا نمیاره و همش مامانش حرف میزنه چیه یعنی من به اون نگاه میکردم سوال میکردم مامانش جواب میداد کلا مامانش داشت حرف میزد همشم میگفت پسرم خیلی خجالتیه

بدرد نمیخوره

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمونش برادرم اصلا خوب نیست

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

خوشم نیومد الان یه سری میان میگن حتما با حیاست ولی ربطی نداره مردی که خجالتی باشه تو زندگی هزاران مشکل براش پیش میاد یه نمونه آش اینه که نمیتونه پولشو از دیگران پس بگیره حرصشو تو باید بخوری

💍♥️Married
 احتمالا مادرش خیلی اختیارشو داره

منم همین حس و میکنم ولی مامانش همش میگفت اختیاره همه چیز با پسرشه آخه با باباش کار میکنه مامانش میگفت حساب کتاب پول همه چیز دست پسرمه اون به ما پول میده نه ما به اون