2777
2789
عنوان

نگهداری برگ مو

992 بازدید | 18 پست

خانوما من چند روز خونه نیستم بی خبر برام برگ مو آوردن از باغ به نظرتون تا ۳الی۴روز آینده تو یخچال میمونه ؟؟؟

بعد که برگشتم بشورم و فریزشون کنم ؟؟؟

خراب میشه

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

اره عزیزم نایلونش رو محکم ببند انشاءالله که چیزی نمیشه

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هفته تو پلاستیک تو یخچال مونده برا من.. نمدونم حالا باارا شامارو 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
تو یه ظرف آب نمک درست کن.برگا رو بنداز داخلش .یه وسیله سنگین بزار روش که برن زیر آب .یک ماه هم بمونه ...

عزیزم دیشب بیخبر اوردن به شوهرم گفتم بذار یخچال تا برگردم دیگه اونم اینکارا رو که بلد نیس 

خراب میشه زرد میشن  در ضمن برگ مو رو ک نمیشه فریز کرد وقتی میخوایین بیاریدش بیرون میشکنن خرد م ...

مادر شوهرم فریز میکنه خیلی خوب میمونه منم امسال میخوام به روش اون فریز کنم ببینم چی میشه 

بین وسیله ها خرد نمیشن؟؟؟؟ خب یخ میزنه بعد شکننده میشن که

نه خوب صاف میکنم تو ظرف پلاستیکی میچینم بعد بخام استفاده کنم میزادم یخش تب بشه دیگه برا چی بشکنه البته باید خیلی کم بجوشه