چند روزی بود با نامزدم (عقد کرده) سر قضیه ای که مادرشم توش دخالت داشت(تو تاپیک قبلی گفتم) باهاش سر سنگین بودم. امشب میگفت که نمیخواد ناراحت ببینه منو و فلان میخواست از دلم دربیاره و میگفت دوسم داره و فلان منم به شوخی برگشتم گفتم دوست داشتنی رو دوست میدارن دیگه😌 یهو دیدم نامزدم اشکاشو پاک میکنه 😐یعنی من هنگ کردم...به نظرتون چرا یهو گریش گرفته ؟؟نصفه شبی ذهنمو مشغول کرده😐🙄
جدا شدن های ما که مشخص نیست دیگع خیلی بشه یه هفته طول میکشه بعد خودش برمیگرده... اگه من تموم کنم خودم میرم سمتش اون تموم کنه صبر. میکنم خودش بیاد... خیلی دوسش دارم و از این قهر و اشتی ها و حرف از تموم شدن دیگه حالم داره بهم میخوره یه ساله هرروز هفته داستان همینه
من خیلی دوست دارم باهاش رفیق باشم ولی بعضی شرایط مانع هستش و باید خیلی روی همسرم و خودم کار کنم ..با ...
نامزدی همین برو زیر یه سقف عوض میشن همسر من اخرین بچه بود یعنی فقط می گفت همه راست میگن تو نه بعد ها همه رو شناخت خودشم منو انتخاب کرد ولی خانواده نمیشه گذاشت کنار خودتون میزارید کنار؟نه
من کلا ۳ بار گریه ی شوهرمو دیدم اول این که خودم مریض شده بودم یه بارم پسرمونو عمل کردیم دفعه سومم باهم قهر کردیم رفتم خونه بابام میخواستم طلاق بگیرم اون جا
جدا شدن های ما که مشخص نیست دیگع خیلی بشه یه هفته طول میکشه بعد خودش برمیگرده... اگه من تموم کنم خود ...
زندگی که باهم دارید خراب نکنید اگر مشکل حاد که هیچی ولی سر مسائل بی خود زندگی خراب کردن بزرگترین اشتباه ادمی که بار دوم تو زندگی ادم بیاد حتی خوب باشه اولی نمیشه خیلی ها که جدا شدن پشیمونن بعد چرا میزارید انقدر از هم جدا بمونید اصلا جدا نشید توی خونه بزنید تو سر همدیگه ولی مشکلتو حل کن نزار دیگران بدونن حتی خانواده خودشون هزارتا مشکل دارن ولی یه جا سرکوب میزنن
زندگی که باهم دارید خراب نکنید اگر مشکل حاد که هیچی ولی سر مسائل بی خود زندگی خراب کردن بزرگترین اشت ...
خودت پیش قدم شو ولی دعوا کردی خونتو ترک نکن به عنوان میدون جنگ نگاه کن ول می کنی سرزمینتو میری؟به خاطر چی؟اگه دوسش داری محکم سر جات باش اگر نه که زندگیتو تباه نکن
من نمیگم بذاره کنار ... فقط برای زندگی خودش و من خودمون تصمیم بگیریم نه مادرش...حتی برای خرید ی ...
شما یه سال باهاش نبودی بزار تورو انتخاب می کنه برای منم همین بود خیلی از جاها زندگی رو بهم تلخ کرد ولی الان میگه خودتو بچمون تمام زمان همه چیزو حل می کنه به جای دعوا بگو وای از این حرف از این کار چقدر بدم اومد همین ادامه نده خودش تو خلوتش فکر می کنه در باره تصمیم گیری الان از شب تا صبح با خانواده بعدا همش با خودته ۱۰۰ درصد سمت خودت میاد تو براش مهمی کلا سر نامزدی چیزی بهم نزن همه مشکل دارن ما فقط مشکل خودمونو میبینیم
شما یه سال باهاش نبودی بزار تورو انتخاب می کنه برای منم همین بود خیلی از جاها زندگی رو بهم تلخ کرد و ...
من هم مادرشوهرم دخالت می کرد هم جاریم حسادت می کرد و شوهرم به این دوتا خیلی اعتماد داشت ولی به مرور با گفتن و صحبت و نشون دادن روی واقعی الان هر کی حرف بزنه خودش می فهمه کا راست یا دروغ ولی خوب ۱۰ سال زمان برد😂😂