2777
2789
عنوان

کمکککککککک

117 بازدید | 7 پست

سلام دوستای گلم خواهشا هرکی تو این زمینه اطلاع داره بی زحمت کمک کنه واقعا گیرم، دوس دارم کار کنم به پولش احتیاج شدیدا بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون، کسی سه کار مطمئن و دائمی با درآمد خوب میدونه؟ بی زحمت راهنماییم کنین خواهرانه، قربون محببتون ممنون که وقت میذارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم😔

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
انقد تبلیغ لوازم آرایش زیاده شده الان...اگه میتونی برو تو همینکار 

تجربه ای ندارم خیلی نا بلدم شنیدم نفیس و لدورا اینا ولی اصلا بلد نیستم چطوری باید عضو شم چیکار باید بکنم روند کار چجوریه و وظیفه ی من چیه

تدریس خصوصی در منزل درست کردن ترشی و سبزی و ... و فروش در اینستاگرام

اعتماد به نفس اصلا ندارم، لیسانس مترجمی زبان هستم، فردا داداشام امتحان زبان دارن کلاس نهم هستن گرامرشونو خوب درس دادم کلی نمونه سوال حل کردم ولی اصلا اعتماد به نفس ندارم برای تدریس به دیگران احساس میکنم هیچی بلد نیستم

تجربه ای ندارم خیلی نا بلدم شنیدم نفیس و لدورا اینا ولی اصلا بلد نیستم چطوری باید عضو شم چیکار باید ...

اگه دور و برتون کسی هست که توی این کاره بهش بگین شمارو معرفی کنه به شرکتش...فک میکنم ب ازای هر فروش یه مبلغ پور سانت ب شما تعلق میگیره اینکه ماهیانه حقوق جدا داره یا نه نمیدونم