2777
2789
عنوان

مکیدن انگشت

545 بازدید | 23 پست

بچه ها یه دوستی من دارم این هنوز انگشت میمکه ۱۴سالشه

تو خواب غیر ارادی یعنی اصلانمیدونه دست خودش نیست نمیدونین چیکار کنه ترکش کنه 

توگوگلمچیزی نیست فقط برای کودکانه 

توجه کنین وقتی خوابید میمکه و خودشم احساس میترسع این عادت تا اخر باهاش بمونه و بلخره زشته فک کن تو یه جمعی بخوابی.بدون اینکه بدونی دست بزاری دهنت

مسخره نکنین فقط اگه تجربه دارین بگین مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونممم مثلا انگشتش رو یه کاری کنه که شبا تو همون حالت خواب هم تشخیص بده مناسب مکیدن نیست ، مثلا دستکش پشمی بپوشه یا چیز  مناسب دیگه ای.‌‌ . 

تا کم کم عاوتش از سرش بیفته 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بره پیش روانشناس. بچه هایی که زود از شیر گرفته میشن تو مرحله دهاتی میمونن انگشت میمکن 

نه از شیرم زود گرفته نشده

و شرایط رفتن پیش روانشناسم نداره 

کلا خانوادش تو این مدا نیستن برن پیش.مشاور یا روانشناس

هستین!؟

ب نظرم بخاطر اینکه شیشه و پستونک زیاد دوس داشته ب زور ازش گرفتن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نه نگاه کنین بچه ها 

اصا خودش خبر نداره احساس نمیکنه 

که دستشو میمکه چن شب پیش ما بهش گفتیم 

حتی خودش فکر میکرد ترک شده این عادت

بدون اراده 

اینکه دستکشبزاره نزاره تو خوابه خودشم احساس نمیکنه فرقی نداره