2777
2789
عنوان

قانون جذب رو کی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 52 پست
یکی از دوستام اینجور بود سالهادعای بد برا خانوادش میکردبعد خیلی دوسشون داشت ب من جریانو گفت با من صم ...

الهی قربونت برم مرسی عزیزمممممم چقدر خوب که کمکم کردی 

با هیشکی جز خدا نمی تونستم راجب این قضیه حرف بزنم دیگه گفتم توو مجازی عنوان کنم 

همش می ترسیدم نکنه مامانم دور از جون مرگش زود برسه با فکرای من

از خدا طلب بخشش کن باهاش دردو دل کن حتی و ب این درک برس که خدا ،پروردگار ماست ن ذهن کوچیک ادماش اگر ...

من فدات بشم دمت گرم همین که اینجا تونستم عنوان کنم و شما دوستای خوب بهم بگید خدا می بخشه واسم دنیایی ارزش داره خیلی گلی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی قربونت برم مرسی عزیزمممممم چقدر خوب که کمکم کردی  با هیشکی جز خدا نمی تونستم راجب این قضی ...

امیدوارم مامانت همیشهه سالم باشه. خدا میدوپه ک تو مادرتو چقدر دوس داری. در ضمن این وسواس فکریه. اصلا میدونستی دعای افرادی ک وسواس فکری دارن مستجاب نمیشه؟منظورم دعاهایی هست ک ب ضرر شخص باشه.هروقت فکربد سراغت امد اصلا اعتنا نکن بهش. ى بار بگو خدایا من خانوادمو دوس دارم واین افکار بد از شیطانه. و بعدش رها کن و دیگه فکرشو نکن. من با چشم خودم دوستم دیدم ک چندین سال درگیرش بود. الان خوب شده. امیدوارم خوشبخت شی

راستی ى نکته اگه روزی هزار بار فکر بد ب سرت زد هیچ برات مهم نباسه تو ب کارای خودت برس درس بخون خونه رو مرتب کن ب فکر اینده باش.همه ى ما فکرای بد سراغمون میاد ولی مهم اینه ک توجه نکنی بهش. شبت بخیر

امیدوارم مامانت همیشهه سالم باشه. خدا میدوپه ک تو مادرتو چقدر دوس داری. در ضمن این وسواس فکریه. اصلا ...

دعا نمی کنم دعاهای خوب می کنم ولی فکرای بد میاد توو سرم عزیزم