2777
2789
عنوان

عکس چشم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 27 پست
واقعا؟؟

خب اينجوري شده خوب نشد بايد بري ديگه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو دکتر😐😖 مامانم تشخیص داده که مثله خودم همش سرت تو گوشیه حتما😂😂

نبابا دسم خورده الان ۲هفتس اینجوریم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
خب اينجوري شده خوب نشد بايد بري ديگه

۲هفتس اینجوریه میترسم از دکتر بدم میاد

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
منم خیلی نزدیک گرفته  ترسیدم

اره تازه من تنخام توی اتاق همه خوابن لامپا همه بسته ان

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم
چشمت استیگماته؟

ن ۷۵صدمه

۲هفتس اینجوریه میترسم از دکتر بدم میاد

خو پس نرو نهايتش كور ميشي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اره تازه من تنخام توی اتاق همه خوابن لامپا همه بسته ان

نترس چشممه دیگه درد میکنه فقد

خو پس نرو نهايتش كور ميشي

وای توروخدا نگو من چشمم دنیامه

نترس چشممه دیگه درد میکنه فقد

ترسیدم یهو

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم
ترسیدم یهو

والا خودمم دیدم ترسیدم😐فعلا رفتم پزشک عمومی دوتا قطره داده

وای توروخدا نگو من چشمم دنیامه

پس برو دكتر چيز خطرناكي نباشه

چشم پزشكي هم ك راحتترين معاينه رو داره نه درد داره ن چيزي

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز