2777
2789
منم از زندگی افتادم نمیدونم چکار کنم شوهرم اهل سفر و گشت و گذاره ولی من اذیت میشم لعنتی همش سرم درد ...

باد که میخوره به سر انگار مال سینوزیته عزیزم اصلا نوار سر گرفتی ؟دکتر باید بگه میگرنه یانه من نوار سرمو که گرفت گفت میگرن عصبیه 

_____________////////"""""""""
من اوایل حالت تهوع میگرفتم ولی الان اگه تو ماشین باشم وسردرد بشم حالت تهوع میگیرم الان یه باد کوچولو ...

منم سوار ماشین که میشم گوشام درد میگیره وحالت تهوع دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این داروش خوبه یانه؟

خوبه خیلیم قویه ولی بهرحال هر دارویی عوارض داره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اها گفتن زالو درمانی جواب میده به من که یه طب سنتی اینجوری گف .گفت چند سال راحت میشی منم وقت گرفتم ب ...

اگه خوب باشه منم میرم من میگرن نداشتم ۴ ماه پیش'داداشمو از دست دادم الان نزدیکه یکماه هست که مادرمو از دست دادم از اون روز تا حالا سردرد شدید گرفتم دکتر گفت از استرس و ناراحتی  میگرنه

باد که میخوره به سر انگار مال سینوزیته عزیزم اصلا نوار سر گرفتی ؟دکتر باید بگه میگرنه یانه من نوار س ...

نه دو بار نوار سر گرفتم گفته میگرنه . اره فکر کنم سینوزیت هم گرفتم که اینجوری میشم سقط داشتم از بیمارستان که اومدم بیرون بجز شوهرم کسی همراهم نبود بگه خودتو بپوشون سرمای بدی خوردم از اون موقع باد که میخوره سرم میمیرم اینم اومده روی میگرن 

تو رو خدا بیشتر توضیح بده یعنی چه جوری؟ الان دیگه میگرنت خوب شده؟

بله عزیزم ،خوب نشده میگرن هست اما دیگه دردی نیست، عضله ای که باعث درد میخواد بشه موقتا برای حدود 6 ماه فلجه، مثل خط اخم که بوتاکس فلجش میکنه 

من 24 ساعت شبانه روز سرم تو دستام بود، ژلوفن، استامینوفن، آستاژل، نوافن و..... هیچی اثر نداشت

الان دو سری(هر 6 ماه) زدم واقعا راضیم ، اگرم زمانی دیگه خیلی بهم بخاطر مسأله ای فشار بیاد و سردردی بگیرم دردش خیلی معمولیه و مثلا یه ژلوفن بخورم خوب میشه 

اگه خوب باشه منم میرم من میگرن نداشتم ۴ ماه پیش'داداشمو از دست دادم الان نزدیکه یکماه هست که مادرمو ...

خدا رحمتشون کنه عزیزیم میگرن یا ارثیه یا از اعصابه . خدا بهت صبر بده سخته .میگرن بد دردیه خدا کمکمون کنه من که دیگه کم‌اوردم

خدا رحمتشون کنه عزیزیم میگرن یا ارثیه یا از اعصابه . خدا بهت صبر بده سخته .میگرن بد دردیه خدا کمکمون ...

ممنونم عزیزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻انشاالله که زود خوب بشی

2790
2778
2791
2779
2792