2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چطور اکسوال شدین؟  من میگم فقط حمله نکنید  من قبلا از کیپاپ بدم میومد  بعد یه ...

منم یه چیزی شبیه این اول ارمی بودم ولی بعدش اکسوال هم شدم(  هر دو با هم )

ولی اولش از کی پاپ تنفر شدید داشتم 

الان عاشق اکسو ام ☺😍

عه مگه کجایی😁😂😂😂😂😂 چه سوالی من میپرسم خو تو تخت خواب😐 الانم لابد مامانت میگه هر هر کر کر نکن ...

😂😂😂نه بابا مامانم کاریم نداره 

پِری شدم 😑 میخندم ، عطسه میکنم ، راه میرم، همش درد داره

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
چانبک😍

دقیقا منم 😍😍💞

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
😂😂😂نه بابا مامانم کاریم نداره  پِری شدم 😑 میخندم ، عطسه میکنم ، راه میرم، همش درد داره

تو هم عییین مننننن وایی چرا همه پریوووددننننن😂😂😂😂😂😂

من دلم درد میکنه بار سومم که پری میشم😕

هوی مردک لندهوری که توی تاپیکی صدای منو میشنوی از ایران . نی نی سایت 

خاک بر سر کچل که ساعت 3 نشستی تو سایت بارداری تاپیک ترشح میخونی خاک ✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋

اعصابم بد جور ریدست☺

شما چطور اکسوال شدین؟  من میگم فقط حمله نکنید  من قبلا از کیپاپ بدم میومد  بعد یه ...

من یه موزیک ویدیو از بی تی اس دیدم رفتم یکم تحقیق کردم دیدم عه یه چیزی به اسم کیپاپ ، بی تی اس ، فندوم و.... وجود داره منم از اون موقع آرمی شدم یه ماه بعد داخل به کانال یه عکس از لوهان دیدم خیلی به دلم نشست 😍سرچ کردم لوهان دیدم عضو گروه اکسو 🥺 دیدم چقدر خفنن😂😎 منم اکسوال شدم و این بود سرنوشت من 😂😎