2777
2789
زیادتر که شدیم یه تاپیک می‌زنیم هر هفته اعلام حضور میکنیم 😂⁦💃🏻⁩با هم بیشتر آشنا میشیم و خیلی هم خ ...

اره کم کم نی نی سایت رو فتح میکنیم، اسمش رو میزاریم 

اکسو سایت تو پرانتز نی نی سایت قدیم 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره کم کم نی نی سایت رو فتح میکنیم، اسمش رو میزاریم  اکسو سایت تو پرانتز نی نی سایت قدیم 😂

😂😂😂 بلی بلی

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
احتمالا اتیکت بارداری هم میزنن😂

😂😂😂😂جرررر تو رو خدا منو نخدونید😂😒وضعم خرابه

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
خب پس مشخص شد الان بزرگ ما شومایی 😁

فدات 😁💜، خانتون منم 😂😎

😂😂😂😂جرررر تو رو خدا منو نخدونید😂😒وضعم خرابه

عه مگه کجایی😁😂😂😂😂😂

چه سوالی من میپرسم خو تو تخت خواب😐 الانم لابد مامانت میگه هر هر کر کر نکن بگیر بکپ وگرنه با ساطور خورشتیت میکنم 

شما چطور اکسوال شدین؟ 

من میگم فقط حمله نکنید 

من قبلا از کیپاپ بدم میومد 

بعد یه روز یکی از دوستام گفت من اکسوال شدم و بیا توهم آشنا شو، خیلی خوبه 

منم ندیده و نشناخته گفتم بدم میاد و اینا، رفیقم ول کن نبود ، منم عصبی شدم شروع کردم به اکسو هیت دادن 

خلاصه دعوامون شد ناجور ( و من همچنان هنوز اکسو رو ندیدم، فقط تو گیر دعوا ها یه چیزایی نشون میداد که منم اصلا توجه نداشتم) 

خب یه مدت قهر بودیم تا آشتی کردیم 

بعد چند وقت یه عکس فرستاد که بالاش یه متن طنز بود و عکس سهون پایینش بود 

منم خیلی از سهون خوشم اومد گفتم، اسم این پسر چیه و... دوستم بهم معرفی کرد و توضیح داد 

و من یه مدت سولو آستن بودم و کم کم از بقیه اعضا خوشم اومد و اکسوال شدم 

الان هرکی به اکسو بد بگه میشورمش میزارم کنار 

این هم سرنوشت یه هیتر که میشه اکسوال