2821
2789
عنوان

کار در منزل

96 بازدید | 7 پست

سلام خانوما کسی کار درمنزل سراغ داره بهم بگه محل زندگیم تهرانه میخوام درامد داشته باشم هر چقد کم ولی میخوام یه کاری کنم 

تو اینستا سرچ کردم کار تاپیست اومد یعنی یه صفحه فایل میفرستن تا براشون تایپ کنی و تحویل بدی چهار تومن بدن اولش باید یه مبلغی واریز کنی تا ثبت نامت کنن ولی ترسیدم که کلاه برداری اینا باشه ،کسی بوده این کارو کرده باشه؟؟؟توروخدا کمک کنین نیاز به پول دارم از هرجا پرسجو کردم نتونستم کار درمنزل پیدا کنم

سلام اگ دست‌پخت خوبه کترینگ خونگی بزن یا مربا و ترشی درست کن بفروش

اگ سرمایه داری لباس بخر بفروش تو خونت پیج هم بزن

اگ میخای میتونی گل و گیاه راه بندازی و بفروشی

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام اگ دست‌پخت خوبه کترینگ خونگی بزن یا مربا و ترشی درست کن بفروش اگ سرمایه داری لباس بخر بفروش تو ...

ترشی اینا نه ولی از پیجای دیگه لباس گذاشتم پیجم ولی سه چهار بار اشتباه رنگ و مدلو اشتباه فرستادن مجبور شدم خسارت طرفو بدم😄

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792