الان یک ماه از موعدم گذشته و پری نشدم. با توجه به مشکل ناباروری که داشتم و تجربه بیشمار بی بی چک های منفی ، میترسم بی بی چک بذارم. نمیدونم چی شده. خواهش میکنم بم قوت قلب بدید و راهنماییم کنید.
هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
امروز هفتاد روز از آخرین پری گذشته. دو روز پیش بی بی چک گذاشتم و منفی بود. دیگه هیچ امیدی ندارم و دکتر هم نمیرم.درمانم و قطع کردم و دارم تلاش میکنم بپذیرم هیچ وقت مادر نمیشم.😞
هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
عزیزم این چه حرفیه معلومه که مادر میشی نباید ناامید بشی مشکلتون چیه
ناباروری دارم. تنبلی تخمدان ، ذخیره پایین ، رحم کوچیک ، کیست هم داشتم که درمان کردم. همسرم کاملا سالم هست و داره به پای من میسوزه. تمام درمان های ممکن و انجام دادم . چه علمی چه سنتی . الان فقط باید ای وی اف کنم که نمیتونم. هر دعا و نماز و توسلی هم که بگید انجام دادم. الان فقط خسته و ناامیدم. همش میگم کاش نبودم که همسرم با یک آدم سالم ازدواج میکرد و میتونست بچه دار بشه😔