2777
2789

من چندباری شانسی اینطورشدم .....شما اگه دائمی باید کورتاژ بشی 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😰😰😰😰

الان چندمیلی؟ ببین تو پریودی سعی کن ی کم تحرک داشته باشی و شوید و زعفرون بخوری تا دیواره رحم کاملا ریزش کنه 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
الان چندمیلی؟ ببین تو پریودی سعی کن ی کم تحرک داشته باشی و شوید و زعفرون بخوری تا دیواره رحم کاملا ر ...

یک‌استرسی گرفتما

حالا دکتر رفتم قرص داده بخورم

یک‌استرسی گرفتما حالا دکتر رفتم قرص داده بخورم

چیز خاصی نیس منم چندین بار اینطوری شدم ماه بعد اگه پریودشدی و پیاده روی کردی خوب میشی

چیز خاصی نیس منم چندین بار اینطوری شدم ماه بعد اگه پریودشدی و پیاده روی کردی خوب میشی

پریودام منظم منظمه اصلا علامتی هم نداشتم

مرسی عزیزم از راهنماییت ایشالاا منم خوب شم

نی نی میخوام🤣🤣

پریودام منظم منظمه اصلا علامتی هم نداشتم مرسی عزیزم از راهنماییت ایشالاا منم خوب شم نی نی میخوام🤣 ...

ان شاالله ....واست از صمیم قلبم دعامیکنم ماه اول اقدام باردارشی و طعم انتظاررانچشی شمام دعاکن منم  مامان شم سالهاست منتظرم

ان شاالله ....واست از صمیم قلبم دعامیکنم ماه اول اقدام باردارشی و طعم انتظاررانچشی شمام دعاکن منم&nb ...

من که عقدم فعلا باید صبر کنم🥲 ان شالله شما هم به به زودی یه نی نی خوشگل  و‌سالم بیاری❤️❤️❤️❤️❤️

من که عقدم فعلا باید صبر کنم🥲 ان شالله شما هم به به زودی یه نی نی خوشگل  و‌سالم بیاری❤️❤️❤️❤️❤ ...

عزیزم چقدر عجولی😀 ممنونم گلم 

اخه گفتم نکنه باعثه نازایی شه بعدا نتونم بچه دار شم😕 اینده نگرم🤣🤣🤣

ن خدانکنه ....خوب میشه گلم اکثرا قرص جاستیران میدن دکترها و یاسمین یا ال دی