elioon مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 283 عنوان ضخامت رحم 1449 بازدید | 21 پست خانوماااا کسی بوده رحمش ضخیم بوده باشه درمان شده باشه؟ 1400/03/05 | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27970 اگه ضخامتت بالا نمیره با دارو میشه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7481 من چندباری شانسی اینطورشدم .....شما اگه دائمی باید کورتاژ بشی از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
elioon مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 283 اگه ضخامتت بالا نمیره با دارو میشه یعنی تغییر نداشته باشه منظورته؟
elioon مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 283 من چندباری شانسی اینطورشدم .....شما اگه دائمی باید کورتاژ بشی 😰😰😰😰
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7481 😰😰😰😰 الان چندمیلی؟ ببین تو پریودی سعی کن ی کم تحرک داشته باشی و شوید و زعفرون بخوری تا دیواره رحم کاملا ریزش کنه از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
elioon مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 283 الان چندمیلی؟ ببین تو پریودی سعی کن ی کم تحرک داشته باشی و شوید و زعفرون بخوری تا دیواره رحم کاملا ر ... روز ۱۱، ۱۱ میلی متر
elioon مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 283 الان چندمیلی؟ ببین تو پریودی سعی کن ی کم تحرک داشته باشی و شوید و زعفرون بخوری تا دیواره رحم کاملا ر ... یکاسترسی گرفتماحالا دکتر رفتم قرص داده بخورم
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7481 یکاسترسی گرفتما حالا دکتر رفتم قرص داده بخورم چیز خاصی نیس منم چندین بار اینطوری شدم ماه بعد اگه پریودشدی و پیاده روی کردی خوب میشی از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
elioon مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 283 چیز خاصی نیس منم چندین بار اینطوری شدم ماه بعد اگه پریودشدی و پیاده روی کردی خوب میشی پریودام منظم منظمه اصلا علامتی هم نداشتممرسی عزیزم از راهنماییت ایشالاا منم خوب شمنی نی میخوام🤣🤣
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7481 پریودام منظم منظمه اصلا علامتی هم نداشتم مرسی عزیزم از راهنماییت ایشالاا منم خوب شم نی نی میخوام🤣 ... ان شاالله ....واست از صمیم قلبم دعامیکنم ماه اول اقدام باردارشی و طعم انتظاررانچشی شمام دعاکن منم مامان شم سالهاست منتظرم از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
elioon مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 283 ان شاالله ....واست از صمیم قلبم دعامیکنم ماه اول اقدام باردارشی و طعم انتظاررانچشی شمام دعاکن منم&nb ... من که عقدم فعلا باید صبر کنم🥲 ان شالله شما هم به به زودی یه نی نی خوشگل وسالم بیاری❤️❤️❤️❤️❤️
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7481 من که عقدم فعلا باید صبر کنم🥲 ان شالله شما هم به به زودی یه نی نی خوشگل وسالم بیاری❤️❤️❤️❤️❤ ... عزیزم چقدر عجولی😀 ممنونم گلم از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
elioon مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 283 عزیزم چقدر عجولی😀 ممنونم گلم اخه گفتم نکنه باعثه نازایی شه بعدا نتونم بچه دار شم😕 اینده نگرم🤣🤣🤣
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7481 اخه گفتم نکنه باعثه نازایی شه بعدا نتونم بچه دار شم😕 اینده نگرم🤣🤣🤣 ن خدانکنه ....خوب میشه گلم اکثرا قرص جاستیران میدن دکترها و یاسمین یا ال دی از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...