2821
2789

من چندباری شانسی اینطورشدم .....شما اگه دائمی باید کورتاژ بشی 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😰😰😰😰

الان چندمیلی؟ ببین تو پریودی سعی کن ی کم تحرک داشته باشی و شوید و زعفرون بخوری تا دیواره رحم کاملا ریزش کنه 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
الان چندمیلی؟ ببین تو پریودی سعی کن ی کم تحرک داشته باشی و شوید و زعفرون بخوری تا دیواره رحم کاملا ر ...

یک‌استرسی گرفتما

حالا دکتر رفتم قرص داده بخورم

یک‌استرسی گرفتما حالا دکتر رفتم قرص داده بخورم

چیز خاصی نیس منم چندین بار اینطوری شدم ماه بعد اگه پریودشدی و پیاده روی کردی خوب میشی

چیز خاصی نیس منم چندین بار اینطوری شدم ماه بعد اگه پریودشدی و پیاده روی کردی خوب میشی

پریودام منظم منظمه اصلا علامتی هم نداشتم

مرسی عزیزم از راهنماییت ایشالاا منم خوب شم

نی نی میخوام🤣🤣

پریودام منظم منظمه اصلا علامتی هم نداشتم مرسی عزیزم از راهنماییت ایشالاا منم خوب شم نی نی میخوام🤣 ...

ان شاالله ....واست از صمیم قلبم دعامیکنم ماه اول اقدام باردارشی و طعم انتظاررانچشی شمام دعاکن منم  مامان شم سالهاست منتظرم

ان شاالله ....واست از صمیم قلبم دعامیکنم ماه اول اقدام باردارشی و طعم انتظاررانچشی شمام دعاکن منم&nb ...

من که عقدم فعلا باید صبر کنم🥲 ان شالله شما هم به به زودی یه نی نی خوشگل  و‌سالم بیاری❤️❤️❤️❤️❤️

من که عقدم فعلا باید صبر کنم🥲 ان شالله شما هم به به زودی یه نی نی خوشگل  و‌سالم بیاری❤️❤️❤️❤️❤ ...

عزیزم چقدر عجولی😀 ممنونم گلم 

اخه گفتم نکنه باعثه نازایی شه بعدا نتونم بچه دار شم😕 اینده نگرم🤣🤣🤣

ن خدانکنه ....خوب میشه گلم اکثرا قرص جاستیران میدن دکترها و یاسمین یا ال دی 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز