2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از مهمانی دادن به جار یهام متنفرم خیلی خاله زنگ بی شعورن خدا رحمت کنه مادر شوهرم براش صلوات بفرستید

خدا 

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

وای وای تازه قیافه ام میگرفتن بعداز چند بار دخالت کردن دیگه هیچکدومو دعوت نکردم حالا فقط از خداشونه ...

شوهر من دو تا خاله داره 

یکی ام فوت شده 

۳ تا میشن 

میگه شام 

دختر خالت رو به جای خالت دعوت کن

مادرشوهرم کلا وقتی دعوتش میکنم باید قبلش قید کنم فقططط خودتون 

مهمون داشتید نیارید لطفا 

چون چن بار پسر عمه های شوهرم و داییاشون که اونجا بودن برداشتن آوردن فک کن واسه ۳۰ نفر باید غذا میذاشتم 

قبلش خودمون آمار میگیریم مهمون نداشتن بگیم بیان

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای وای تازه قیافه ام میگرفتن بعداز چند بار دخالت کردن دیگه هیچکدومو دعوت نکردم حالا فقط از خداشونه ...

مثلا عمه همسرم پسرو دخترش سمت ما زندگی میکنه حالا عمه با شوهرش از شهرستان میان من میخوام دعوت کنم میگن باید پسرو دخترشم دعوت کنی😠😠😠😠

چجور گفتی به منم یاد بده

به شوهرم گفتم اونم بهشون گف 

آخه خودشون ۱۱ نفرن خانوادگی ...بعد رفت و آمد هم خیییلی زیاددارن هر موقع هم گفتم بیاید گفتن عه پسر عمه هام اینجان ایناهم میان پس 

منم به شوهرم گفتم ببین خیلی زیاد میشن هر بار سختمه ب اندازه ۲۰/۲۵ نفر غذا بذارم خودت قبلش آمار بگیر ببین کسی اگه نبود بگیم بیان ..دیگه حواسش هست خودش به مامانش گفته دلمون میخواد فقط خودتون بیاید غریبه بیاد راحت نیستیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثلا عمه همسرم پسرو دخترش سمت ما زندگی میکنه حالا عمه با شوهرش از شهرستان میان من میخوام دعوت کنم می ...

دقیقا منم وقتی عروسی گرفتیم همه همسرم ۱۰تا پسر داره و با عروس و نوه میشن ۳۰ نفر 

مادر شوهرم میگف به روز همه شونو باید دعوت کنید اینا همیشه مارو دعوت میکنن خونشون 

منم گفتم شما همیشه چهار نفر نهایت میرید تهران خونشون و جدا جدا دعوت میکنن

من نمیتونم همه رو با هم دعوت کنم خونم هم کوچیکه اذیت میشم و کلا کرونا اومد و دیگه دعوت نکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40