2789
عنوان

دوست خونوادگی

109 بازدید | 17 پست

زندگیمون یه نواخت شده تصمیم داریم با یه سری از دوستای مجردیمون ک متاهل شدن دورهمی هفته ای راه بندازیم.

کسایی ک تجربه ی این جمعا رو دارن چ جوریه؟دوس دارین اکیپاتونو؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

اره داریم خیلی خوبه ولی یکیشون شوهرش اخلاقش یه جوری حس میکنم حس منفی میده شوهرم 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اکیپ دوستای دبیرستانم سالهاست دوره داریم اکثرا هم خودمون خانوما همسرامونم خیلی باهم رفیق شدن ...

ب مشکلی بر نخوردین؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
اره داریم خیلی خوبه ولی یکیشون شوهرش اخلاقش یه جوری حس میکنم حس منفی میده شوهرم 

تنها مشکلتون همینه؟

تنها مشکلتون همینه؟

اره نگرانم هستم

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
بله پیشنهاد دوستی از طرف همسرشون 😐

آره نگران این مدل مشکلاتم

ببین فامیل هم بود ولی نمیدونم چه فکری کرده بود که پیشنهاد داده بود وکرم میریخت 

اکیپتون چ جوریه؟آزادین؟ منظورم پوشش خانوماست یا اینکه مثلا آقایون دور هم جمع میشدن چیزی مصرف میکردن؟

ماهم یه جمع 12 نفره ایم ینی 6 تا زوجیم ... هممونم تو یکی دوسال عروسی گرفتیم... الان بعد چند سال رف ...

چی فهمیدی؟

اکیپتون چ جوریه؟آزادین؟ منظورم پوشش خانوماست یا اینکه مثلا آقایون دور هم جمع میشدن چیزی مصرف میکردن؟

نه بابا خانوما بودیم باهم

بین چتامون که تو گروه واتساپ بود شوهر طرف چتامونو میخونده و حال میکردبعد ول کن نبود 😑

چی فهمیدی؟

اینکه تو جمع مردا نگاهشون دست خودشون نیست اونیکه محکمه هیچ اونی که سسته راحت به خودش اجازه میده به زن شوهر دار نگاه کنه و سر سفرشونم بشینه....

واینکه شوهر خودم بارها منو با خانومای جمع مقایسه کرد از اشپزی تا تیپ وقیافه و خرج کردنم ...

یه چیز دیگم که تو جمع ما پیش اومد اینکه بعضیا تونستن با اقتصاد داغون مملکت خونه بخرن ماشین عوض کنن بعضیا هم نتونستن حتی رهن خونشون بیشتر کنن و کلا تو خانواده ها بینمون مقایسه پیش اومد ....

به هر حال واسه وقت پر کردن خوبه این جمعا 

ما باهم بازی گروهی مث مافیا و پانتومیم و کارت بازی داریم  خیلی خوش میگذره ولی خب این چیزا ک گفتم هم هست و خیلی ازارم میده