2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدا بپزش بخشی از ابشو بریز تو عدسیت باقیشو فریز کن برای بعد

آره این درسته.

تنهایی خیلی عدسی رو چرب میکنه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

خواص قلم گوساله برای بدن

عصاره قلم می‌تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن را برای سوخت و ساز تامین می کند که بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد. خوب است که برای تقویت اعضای بدن و بهبود سلامت خود عصاره و آب قلم را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید و از معجزه قلم گاو بهره مند شوید.

از خواص قلم گوساله برای بدن و سلامتی می‌توان به تقویت سیستم ایمنی، کمک به استحکام دندان و استخوان، کمک به کاهش وزن، سلامت پوست، تقویت خلق و خو، ساختن ماهیچه، درمان التهاب، درمان سرماخوردگی و برونشیت، بهبود عملکرد کلیه و غده فوق کلیه، محکم و سالم‌تر کردن ناخن‌ها، بهبود عملکرد مغز، ضد تومور، ضد پیری، کاهش دیابت و قند خون، کمک به بهبود خواب، تسکین ورم و درد مفاصل، کاهش التهاب روده، محافظت از سلول‌ها، نرمال کردن اسید معده و کمک به تنظیم خونریزی بینی، قاعدگی سنگین، زخم، بواسیر و خونریزی مثانه اشاره کرد.

برای خرید قلم گوساله استاربال به فروشگاه آنلاین پروتئینی استاربال مراجعه و به راحتی محصول مورد نیاز خودتان را سفارش و در کمترین زمان درب منزل دریافت کنید.